20.5 C
Athens
Wednesday, October 9, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓιώργος Παπανδρέου: Επιμένω ότι λεφτά υπάρχουν – Κατεβαίνω για να πάψουν οι...

Γιώργος Παπανδρέου: Επιμένω ότι λεφτά υπάρχουν – Κατεβαίνω για να πάψουν οι απομιμήσεις του Ανδρέα

Ποταμός ο Γιώργος Παπανδρέου, που αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Επέμεινε ότι «λεφτά υπάρχουν αν νοικοκυρέψουμε τη χώρα», επιτέθηκε στον Κώστα Καραμανλή και τον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε αποκαλύψεις για Μέρκελ – Σαρκοζί.

Δεν επιδιώκω πολιτική ρεβάνς, τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης (04.11.2021), που σημείωσε ότι είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ όχι μόνο για να ξανακερδίσει η παράταξη το χώρο της από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για να σταματήσουν οι κακές απομιμήσεις, όπως απάντησε στην επισήμανση πως ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στόχος του είναι να ξαναγίνει το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ, πραγματική κοίτη της σοσιαλδημοκρατίας. «Για να μην υπάρχουν απομιμήσεις. Και μάλιστα κακές απομιμήσεις. Και δεν το λέω σε προσωπικό επίπεδο, λέω ότι αυτή η παράταξη της παραδοσιακής Αριστεράς είναι μια συντηρητική αριστερά. Είναι η παράταξη που δοκιμάστηκε, της δόθηκαν ευκαιρίες, ο ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε σε εκείνη την παράταξη τη μοίρα του τόπου και αντί πραγματικά να κάνει προοδευτικές αλλαγές τι έκανε; Έκανε ότι πιο δεξιόστροφο», υπογράμμισε.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμμάχησε με «τον καραμανλισμό» για να συγκαλύψει τα πραγματικά αίτια του γιατί η χώρα έφθασε κοντά στη χρεοκοπία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να δει ποια ήταν τα αίτια και ποιοι φταίγανε, συμμάχησε με τον καραμανλισμό, συμμάχησε τότε με τον κ. Καμμένο και βεβαίως συγκάλυψε τις ευθύνες της δεξιάς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η πολιτική της ήταν πελατειακή, δηλαδή κρατισμός, συγκεντρωτισμός, άντε μπήκαμε στην εξουσία, μοιράζουμε την εξουσία, παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη, παρεμβαίνουμε στα μέσα ενημέρωσης και δε φτιάχνουμε κόμμα ανοιχτό και δημοκρατικό».

Συμπλήρωσε: «Δόθηκε η ευκαιρία σε αυτόν τον χώρο από τον ελληνικό λαό. Απέτυχε. Ξανά εμείς μπροστά κι εγώ μπροστά, για να ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά μας και να υπάρχει εγερτήριο του προοδευτικού κόσμου, για να αναδείξουμε τις προοδευτικές αξίες – το έχουμε αποδείξει».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
20.5 ° C
21.9 °
17.8 °
72 %
1.5kmh
20 %
Wed
26 °
Thu
28 °
Fri
28 °
Sat
30 °
Sun
23 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr