24.7 C
Athens
Tuesday, October 8, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης: «Η χώρα μας μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος»

Μητσοτάκης: «Η χώρα μας μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος»

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Sky News

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Sky News παραχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μίλησε για την κλιματική αλλαγή. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το γεγονός ότι στην Ελλάδα δημιουργήθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ως αποτέλεσμα των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι το κύριο μέλημα δεν παύει να είναι η ανθρώπινη ζωή. Επίσης, σημείωσε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και πιο γρήγορη ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη συμφωνία που επετεύχθη με το Ηνωμένο Βασίλειο και αφορά τις ανεμογεννήτριες, αλλά και για τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου για την ηλεκτρική διασύνδεση των δύο χωρών. Τόνισε ότι μπορούμε να προμηθευτούμε φτηνό ηλεκτρινό ρεύμα που παράγεται μέσω του ήλιου στη Βόρεια Αφρική και μέσω Ελλάδας να το μεταφέρουμε στην Ευρώπη, ενώ το επόμενο βήμα μπορεί να είναι το υδρογόνο και φυσικά το φυσικό αέριο. Η χώρα μας, τόνισε, είναι το φυσικό σημείο υποδοχής και μπορεί να είναι ενεργειακός κόμβος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
clear sky
24.7 ° C
25.9 °
23.2 °
49 %
3.1kmh
0 %
Tue
24 °
Wed
26 °
Thu
27 °
Fri
28 °
Sat
29 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr