25.4 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟYamamoto- “Προσωπικά πιστεύω ότι η Honda θα επιστρέψει στη Formula 1 “

Yamamoto- “Προσωπικά πιστεύω ότι η Honda θα επιστρέψει στη Formula 1 “

Ο επικεφαλής της Honda F1, Masashi Yamamoto, παραδέχεται ότι είναι απογοητευτικό για την Honda να αποχωρεί από τη Formula 1, ενώ αγωνίζεται για τον τίτλο με τη Red Bull, αλλά πιστεύει ότι η Honda θα επιστρέψει στο άθλημα.

Σε συνέντευξή του στο formul1. nl, ο Yamamoto αναφέρθηκε σε αυτό το σημείο, λέγοντας: “Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι αποχωρούμε.”

“Ταυτόχρονα, στη Honda Racing, καταλαβαίνουμε ότι ως αυτοκινητοβιομηχανία, η Honda πρέπει να δεσμευτεί να γίνει ουδέτερη ως προς τον άνθρακα. Η διαδικασία αυτή πρέπει να επιταχυνθεί, εξ ου και η παρούσα απόφαση.”

“Ωστόσο, το καλό είναι ότι πάντα εστιάζαμε στην απόδοση και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο φέτος”, τόνισε. “Είναι υπέροχο που αυτό είναι εφικτό την τελευταία μας χρονιά. Δείχνει ότι οι προσπάθειές μας αποδίδουν τελικά”

Η Honda απολαμβάνει την πολυτέλεια να έχει τον Max Verstappen, ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα που έχει δει ποτέ η F1, να οδηγεί το μονοθέσιο που τροφοδοτεί κατά τη διάρκεια της φετινής μάχης για τον τίτλο, με τον Ολλανδό να προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών με 12 βαθμούς διαφορά από τον Lewis Hamilton, μετά τη νίκη του στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών 2021 την περασμένη Κυριακή στο Austin.

“Το αποτέλεσμα είναι φυσικά υψίστης σημασίας, αλλά είναι πολύ ξεχωριστός”, δήλωσε ο Ιάπωνας για τον Verstappen. “Οι οπαδοί τον αγαπούν, υπάρχουν επίσης πολλοί οπαδοί του Max στην Ιαπωνία.

“Είναι επίσης ένα είδωλο της Honda στην Ιαπωνία”, συνέχισε. “Ως Honda, το χρησιμοποιούμε επίσης για το μάρκετινγκ μας. Η σχέση με τον Max είναι πολύ καλή”

Ο άνθρωπος της Honda μίλησε επίσης για τις καλές σχέσεις με τους συνεργάτες τους, γεγονός που κάνει την επικείμενη αποχώρησή τους από το άθλημα πιο οδυνηρή.

“Είναι αλήθεια ότι όλοι έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό με την ομάδα στην πίστα”, αποκάλυψε. “Εξάλλου, έχουμε συνεργαστεί με τους ίδιους στόχους.

“Στο HQ είναι πιο μακριά από την πίστα και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετική κατεύθυνση, αλλά καταλαβαίνουν και αυτοί τα συναισθήματά μας. Όπως και εμείς σεβόμαστε την απόφασή τους”

“Είμαστε πολύ κοντά και έχουμε μοιραστεί πολλά συναισθήματα ως συνεργάτες”, συνέχισε ο Yamamoto. “Προσωπικά έχω επίσης αναπτύξει στενή σχέση με τον Helmut Marko, τον Christian Horner και τον (επικεφαλής της ομάδας AlphaTauri) Franz Tost.

“Έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό μεταξύ μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και σε άλλους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού”, αποκάλυψε.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Yamamoto δεν απέκλεισε την επιστροφή της Honda στην κορυφαία κατηγορία λέγοντας: “Προσωπικά πιστεύω ότι η Honda θα επιστρέψει στη Formula 1.

“Η κατάσταση τώρα είναι ότι η Honda πρέπει να επικεντρωθεί στο να γίνει ουδέτερη ως προς το CO2 και να επιταχύνει αυτό το έργο.

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
25.4 ° C
27.3 °
23.8 °
71 %
8.2kmh
75 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr