22.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝοέμβριος με φθινοπωρινές εκπτώσεις και Black Friday: Πότε ξεκινούν - Οι ημερομηνίες

Νοέμβριος με φθινοπωρινές εκπτώσεις και Black Friday: Πότε ξεκινούν – Οι ημερομηνίες

Μήνας εκπτώσεων ο Νοέμβριος με μπαράζ προσφορών μέχρι το τέλος του μήνα. Όλες οι ημερομηνίες για φθινοπωρινές εκπτώσεις, Black Friday, Cyber Monday.

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για να σφυρίξει η έναρξη ενός μήνα γεμάτου με προσφορές και εκπτώσεις, με την αγορά να ευελπιστεί σε τόνωση του τζίρου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις αρχίζουν την 1η Νοεμβρίου και θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι στις εκπτώσεις, θα πρέπει να αναγράφεται η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού.

Οι καταστηματάρχες δε, σε περίπτωση ελέγχου, θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πότε είναι η Black Friday και η Cyber Monday

Στις 26 Νοεμβρίου πέφτει η Black Friday 2021, για πρώτη φορά με φυσική παρουσία των καταναλωτών μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Η Cyber Monday πέφτει στις 29 Νοεμβρίου.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Η τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά που παραδοσιακά τα μαγαζιά λειτουργούν, πέφτει φέτος στις 26 Δεκεμβρίου.

Έτσι, οι ημερομηνίες κατά τις οποίες τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά είναι οι εξής:

  • 7 Νοεμβρίου 2021
  • 12 Δεκεμβρίου 2021
  • 19 Δεκεμβρίου 2021

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
22.4 ° C
24 °
20.3 °
84 %
0.9kmh
74 %
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
23 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr