25.4 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟFormula 1 - Η ανανεωμένη Yas Marina του Abu Dhabi είναι σχεδόν...

Formula 1 – Η ανανεωμένη Yas Marina του Abu Dhabi είναι σχεδόν έτοιμη

Το Yas Marina Circuit, το σπίτι του αγώνα του Abu Dhabi για την Formula 1, κοινοποίησε μια ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές στην πίστα για το φετινό Grand Prix.

Η πίστα θα έχει αρκετά σημαντικές αλλαγές σε πολλές στροφές με την ελπίδα να ενισχυθούν οι ευκαιρίες προσπέρασης, καθώς ο χώρος έχει φιλοξενήσει συχνά αγώνες με λίγα ή καθόλου περάσματα.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την αφαίρεση του chicane των στροφών 5/6, ενώ η φουρκέτα της στροφής 7 θα ανοιχτεί. Αρκετές άλλες στροφές θα προσαρμοστούν για να επιτρέψουν μεγαλύτερες ταχύτητες, συμπεριλαμβανομένων των 17, 18, 19 και 20. Εν τω μεταξύ, οι αργές στροφές 11, 12, 13 και 14 θα αντικατασταθούν με μία στροφή, για την οποία επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει κλήση.

Πάνω από το 50% των εργασιών έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο ενημέρωσης.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πολύ πριν από την ημερομηνία του αγώνα του Δεκεμβρίου, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα ο εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος της Abu Dhabi Motorsports Management, Saif Al Noaimi.

“Ως χώρος, εντοπίζουμε συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε, να διατηρήσουμε φρέσκες τις προσφορές των προϊόντων μας και να διατηρήσουμε την υποστήριξη του πιστού μας οπαδού.”

“Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικά σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Yas Marina Circuit, θα περιλαμβάνει εργασίες που εκτελούνται σε τρία ξεχωριστά τμήματα της πίστας, αυξάνοντας την ευκαιρία για τους οδηγούς να προσπεράσουν και ενισχύοντας τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα όλων των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγονται στο χώρο.”

“Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση να αναμένεται πολύ πριν από τον φετινό αγώνα και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη νέα μας πίστα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, τους επόμενους μήνες”.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
broken clouds
25.4 ° C
27.3 °
23.8 °
71 %
8.2kmh
75 %
Sat
28 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr