23 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΑυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Δοκιμαστική ασφαλτόστρωση και πρόβα για την ανανέωση!

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Δοκιμαστική ασφαλτόστρωση και πρόβα για την ανανέωση!

Νέα άσφαλτος στην πίστα των Σερρών.

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διαδικασίες της δοκιμαστικής ασφαλτόστρωσης στην πίστα των Σερρών, που κάλυψαν αρκετά τετραγωνικά ξεκινώντας από την pit lane στο σημείο εξόδου, μπροστά από την γραμματεία, μέχρι και την ένωση με τον κύριο ασφαλτοτάπητα.

Πρόκειται για το πρώτο σημαντικό βήμα προς την πλήρη ανανέωση της πίστας των Σερρών, μία διαδικασία που οι αγωνιζόμενοι και όσοι την επισκέπτονται θέλουν εδώ και καιρό να γίνει, αν και τα οποία προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από την προηγούμενη ασφαλτόστρωση είχαν διορθωθεί με ιδιαίτερα ικανοποιητικό τρόπο.

Από την δοκιμαστική ασφαλτόστρωση σήμερα λήφθηκε δείγμα το οποίο και στάλθηκε για ανάλυση ώστε να αποσαφηνιστεί πως πληροί τις προδιαγραφές και παράλληλα εκτιμήθηκε από τα συνεργεία του Δήμου η ποιότητα των εργασιών.

Με τα αποτελέσματα των αναλύσεων και το τελικό πόρισμα, θα δωθεί το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι εργασίες και για την κύρια πίστα, ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων ανανεώνεται λοιπόν και αποκτά νέα άσφαλτο. Κάτι που περιμέναμε να γίνει εδώ και τρία χρόνια όταν και ο Δήμος Σερρών εξασφάλισε την χρηματοδότηση του έργου μέσω προγράμματος ΣΑΤΑ και περίμενε την αποδέσμευση του ποσού.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών με το ΜΟΤΟ, δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι εργασίες θα εκτελεστούν από τους πλέον ικανούς για αυτή την δουλειά και με υψηλές προδιαγραφές για την άσφαλτο, περιμένοντας τότε την αποδέσμευση του ποσού μέσω του προγράμματος που ήταν θέμα καθαρά διαδικαστικό, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Με την σημερινή δοκιμαστική ασφαλτόστρωση, δίνεται η εκκίνηση για την πλήρη ανανέωση της πίστας τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: motomag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
23 ° C
24.2 °
21.8 °
82 %
0.9kmh
100 %
Sat
24 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr