24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕνημέρωση έκτακτης ανάγκης των Windows 10 κυκλοφορεί και διορθώνει σφάλματα που προκαλούν...

Ενημέρωση έκτακτης ανάγκης των Windows 10 κυκλοφορεί και διορθώνει σφάλματα που προκαλούν BSOD! Πως θα την κατεβάσετε!

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, οι υπολογιστές με Windows 10 έχουν διαταραχθεί σοβαρά (και τα νεύρα μας) από την ενημέρωση κώδικα της Microsoft τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Αυτή τη φορά, η Microsoft έχει αναγνωρίσει τις αναφορές και έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια «επείγουσα» ενημέρωση για την αντιμετώπιση του σφάλματος.

Οι δύο τελευταίες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα προκαλούν προβλήματα για έναν «μικρό αριθμό συσκευών», επιβεβαίωσε η Microsoft. Σε ένα άρθρο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε αθόρυβα φυσικά την Πέμπτη, η Microsoft παρατηρεί ότι το Blue Screen of Death (BSoD) – και άλλα σφάλματα Wi-Fi – προκαλούνται από μια ενημέρωση που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο (έλα..δεν σε πιστεύω!).

Η Microsoft κυκλοφορεί τώρα μια ενημερωμένη έκδοση έκτακτης ανάγκης εκτός προγράμματος, που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει ένα ελάττωμα που επηρεάζει αυτούς που χρησιμοποιούν KB4598298 ή KB4601315.

Η ενημέρωση έκτακτης ανάγκης είναι η “KB5001028” και δεν συνοδεύεται από άλλες αλλαγές. Αυτό το patch κυκλοφορεί μόνο σε χρήστες που επηρεάζονται και αποτελείται από μια επιδιόρθωση που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του σφάλματος Blue Screen of Death «nwifi.sys», το οποίο αντιμετωπίζεται όταν οι χρήστες συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi WPA3.

Η εταιρεία του Redmond σημείωσε ότι η μπλε οθόνη του θανάτου αντιμετωπίζεται επίσης όταν η συσκευή ξυπνά από τον ύπνο ή την αδρανοποίηση.

Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 KB5001028
Για να λάβετε την ενημέρωση έκτακτης ανάγκης, η Microsoft λέει ότι πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος για ενημερώσεις” και θα λάβετε την ενημέρωση εάν έχει επηρεαστεί η συσκευή σας.

Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα αφορά αποκλειστικά έναν “μικρό αριθμό συσκευών” και περιβάλλοντα WPA3, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν επηρεάζονται. Εκτός από τους καταναλωτές, οι επηρεαζόμενοι επιχειρηματικοί πελάτες πρέπει επίσης να εγκαταστήσουν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση εκτός προγράμματος μέσω του Microsoft Update Catalog ή του Windows Update.

Εκτός από την επείγουσα ενημέρωση, η Microsoft άρχισε επίσης να αναπτύσσει μια νέα διαδικασία ενημέρωσης για να συγχωνεύσει SSU και μηνιαίες αθροιστικές ενημερώσεις σε ένα πακέτο ενός σχεδιασμού.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να βελτιώσει την αξιοπιστία του Windows Update κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου ενημερώσεων.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

ΠΗΓΗ: itechnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr