24.7 C
Athens
Wednesday, October 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης4o Μανιάτικο Αντάμωμα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ

4o Μανιάτικο Αντάμωμα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» γιορτάζει τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της και σας προσκαλεί στο 4o Μανιάτικο Αντάμωμα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σας περιμένουμε όλους, Μανιάτες και φίλους, να διασκεδάσουμε σε ένα ταξίδι στην παράδοση με αφετηρία τη Μάνη, με ζωντανή μουσική από την Ορχήστρα της Ένωσης και τους Χοροσταλίτες. Μαζί μας θα είναι ο Θοδωρής Κοτονιάς με την Αναστασία Φεργαδιώτη και άλλες πολλές εμφανίσεις έκπληξη από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Χορος, φαγητό, ποτό, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Υπό την αιγίδα των Δήμων Πειραιά, Κορυδαλλού, Περάματος, Κερατσινίου Δραπετσώνας, Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Σαλαμίνας. Με την πολύτιμη υποστήριξη του ΣΕΦ και της ΚΟΔΕΠ.

Μεγάλοι χορηγοί: Cohen Dinery Drinkery, Hellenic Shipbuilding Industry, Giakrasaki.gr, Κρεοπωλείο Το Τραμ, Barista Brothers, Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων, Χρυσεμπορική Λευτέρης & Σοφοκλής Μακρής, Avgerinos Πυροτεχνήματα, Καλογερογιαννης Γραφικές Τέχνες, Divine Catering, ΚΔΑΠ ΑμεΑ Πειραιά «Παρέα Χαράς», Μεταφορική Γεωργόπουλος

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, Κανάλι Ένα, Αθήνα 9,84, Παραπολιτικά 90,1fm, Ionian TV, ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών από την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 6993956933, 6942551005

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
24.7 ° C
25.8 °
23.8 °
36 %
2.2kmh
0 %
Wed
25 °
Thu
25 °
Fri
28 °
Sat
28 °
Sun
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr