22.7 C
Athens
Thursday, September 19, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ«Λυγίζουν» και οι ήρωες: Συγκλονίζει η εικόνα ενός ακόμη εξαντλημένου πυροσβέστη

«Λυγίζουν» και οι ήρωες: Συγκλονίζει η εικόνα ενός ακόμη εξαντλημένου πυροσβέστη

Προσπάθειες που ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια δίνουν από χθες οι πυροσβέστες που επιχειρούν στο μεγάλο πύρινο μέτωπο που βρίσκεται σε εξέλιξη χθες στην βορειοανατολική Αττική.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ εντόπισε στην περιοχή της Διώνης στην οποία σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες έναν πυροσβέστη ο οποίος εξαντλημένος κάθισε σε μια γωνιά προκειμένου να πάρει μια «ανάσα» και να πιει λίγο νερό. Όπως φαίνεται από το μαυρισμένο πρόσωπό του ο άνδρας έχει δώσει πραγματική μάχη με την φωτιά.

Συγκινητική είναι η στιγμή που ένας κάτοικος κοντινού σπιτιού φέρνει στον πυροσβέστη ένα ποτήρι με παγωμένο νερό.

Νωρίτερα, το πανελλήνιο συγκλόνισε η εικόνα ενός πυροσβέστη ο οποίες προσπαθούσε όλο το βράδυ στο πύρινο μέτωπο.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία την οποία τράβηξε η Τατιάνα Μπόλαρη (eurokinissi), ο «μαχητής» της πυρκαγιάς συμμετείχε τα ξημερώματα στην εκκένωση του «Παίδων Πεντέλης», μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, έχει ξαπλώσει στο τσιμέντο, έχοντας ακόμα την μάσκα στο πρόσωπό του και προσπαθεί να πάρει μια μικρή «ανάσα» πριν συνεχίσει με αυταπάρνηση το έργο του.

Στο νοσοκομείο πυροσβέστης!

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στα πόδια μεταφέρθηκε ένας πυροσβέστης που επιχειρούσε στον Μαραθώνα.

Ο άντρας παρελήφθη από ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί στο 251 Γενικό νοσοκομείο Αεροπορίας. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από πλαστικούς χειρούργους

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς να ανακτήσετε τα αρχεία σας στα Windows 11 & Windows 10;

«Πού πήγαν τα αρχεία μου;» – Βρεθήκατε ποτέ σε αυτή την αγχωτική στιγμή που μετακινείτε αρχεία στα Windows, αλλά συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να...
Athens
overcast clouds
22.7 ° C
23.5 °
21.4 °
77 %
0.9kmh
90 %
Thu
23 °
Fri
26 °
Sat
26 °
Sun
26 °
Mon
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr