21.9 C
Athens
Wednesday, October 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΗ Renault θεωρεί πως θα μειονεκτεί ο Alonso το 2021

Η Renault θεωρεί πως θα μειονεκτεί ο Alonso το 2021

Στη Renault πιστεύουν πως ο Alonso βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους οδηγούς, με το εν λόγω ζευγάρι να ανταμώνει ξανά το 2021.

Δύο ολόκληρες σεζόν βρέθηκε εκτός F1 ο Fernando Alonso, φεύγοντας από τη McLaren στο τέλος του 2018. Ωστόσο, για το 2021, ο Ισπανός επιστρέφει στο άθλημα, για μια τελευταία προσπάθεια με την ομάδα με την οποία κέρδισε τα δύο παγκόσμια πρωταθλήματα του 2005 και του 2006.

Ο Alonso προετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση με αρκετές επισκέψεις στο εργοστάσιο της ομάδας και αξιοποιώντας κάθε πιθανή ευκαιρία ώστε να προσπαθήσει να κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε μονοθέσια για να ανακτήσει την ταχύτητά του.

Συγκεκριμένα, οδήγησε το μονοθέσιο του 2018 της Renault, ενώ πρόσφατα πήρε και μια γεύση της RS20 στις δοκιμές “Νέων Οδηγών”, μετά το φινάλε της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι.

Ωστόσο, με λιγότερες πλέον μέρες χειμερινών δοκιμών, η Renault πιστεύει πως ο Alonso θα εξακολουθεί να μειονεκτεί έναντι των υπόλοιπων οδηγών, αναφορικά με το πόσο προετοιμασμένος θα είναι να οδηγήσει.

Ο διευθυντής της Renault F1, Marcin Budkowski, ρωτήθηκε εάν η συμμετοχή του Alonso στις δοκιμές του Άμπου Ντάμπι, που επιτράπηκε με ειδική άδεια απ’ τη FIA, του έδωσε κάποιο πλεονέκτημα για την επιστροφή του το 2021. Ωστόσο, διαφώνησε με τη συγκεκριμένη άποψη.

“Πιστεύω πως εννοείται πόσο λιγότερο μειονέκτημα έχει πλέον; Επειδή δεν έχει οδηγήσει καθόλου για εδώ και δύο χρόνια”, φέρεται να δήλωσε ο Budkowski στο Motorsport.com.

“Κατανοώ πως για τον Carlos (Sainz) ή τον Daniel (Ricciardo), το να αλλάξουν ομάδες του χρόνου και να προσαρμοστούν σε αυτές είναι περίπλοκο”.

“Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουν, διαφορετικές μέθοδοι εργασίας, διαφορετικοί μηχανικοί, αλλά στην περίπτωση του Fernando δεν έχει οδηγήσει καθόλου για δύο χρόνια”.

“Έτσι, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να του δώσουμε κάποιο χρόνο στην πίστα και επίσης χρόνο με το μονοθέσιο του 2018, απλά ώστε να ανακτήσει τον ρυθμό του, να τον φέρουμε πάλι στη σωστή φυσική κατάσταση, με τον σβέρκο του και άλλα πράγματα που χρειάζεται”.

“Ναι, θα είναι δύσκολο για τον Fernando να συνηθίσει το μονοθέσιο σε μιάμιση μέρα δοκιμών, αλλά πιστεύω πως πιο πολύ αυτό οφείλεται στο ότι έχει να οδηγήσει για τόσο καιρό”.

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
21.9 ° C
23 °
19.9 °
61 %
2.1kmh
0 %
Wed
21 °
Thu
26 °
Fri
28 °
Sat
28 °
Sun
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr