20.5 C
Athens
Tuesday, September 17, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠόπη Τσαπανίδου: Καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου - Ορκίζεται την...

Πόπη Τσαπανίδου: Καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου – Ορκίζεται την Παρασκευή

Η είσοδος της στενής συνεργάτιδας του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, έχει προβληματίσει πολλούς στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πόπη Τσαπανίδου θα καταλάβει τελικά την βουλευτική έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, μετά την παραίτησή του που θα ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη.

Έτσι, Πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έως αυτή την ώρα αυτή δεν έχει δημοσίως δηλώσει κώλυμα ή άρνηση, για την ανάληψη της βουλευτικής ιδιότητας. Σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα και η εκλογική νομοθεσία για την πλήρωση της βουλευτικής έδρας, κυρία Τσαπανίδου θα ενημερωθεί επισήμως από τη Βουλή, την Τετάρτη.

Την ερχόμενη Πέμπτη εισάγεται στη διαρκή επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού».

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης: «Μία ημέρα αποβολή για χρήση κινητού, όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο»

Στις ποινές που προβλέπονται για τους μαθητές που χρησιμοποιούν παράτυπα κινητό εντός του σχολείου, μεταξύ άλλων, εστίασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. «Έχουμε 11 αλλαγές στο πως...
Athens
clear sky
20.5 ° C
21.8 °
19 °
62 %
2.6kmh
0 %
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
27 °
Fri
27 °
Sat
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr