20.5 C
Athens
Tuesday, September 17, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚασσελάκης σε Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ: «Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο»

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ: «Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο»

«Όλα τα εργοτάξια σταματημένα και ένας δρόμος καρμανιόλα», καταγγέλλει ο Στ. Κασσελάκης.

Αθέτηση παλαιότερων υποσχέσεών του για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), χρεώνει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με βίντεο που ανάρτησε στα social media.

Στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης λέει: «Πάμε να δούμε τι αξία έχουν οι δεσμεύσεις ενός πρωθυπουργού: ΒΟΑΚ. Δηλαδή Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Όταν δημιουργήθηκε υπήρχαν 50.000 οχήματα στο νησί. Σήμερα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο. Στους δεκάδες νεκρούς, πριν από λίγες μέρες, προστέθηκαν 3 νέα παιδιά. 19, 20 και 15 ετών που δούλευαν σε έναν γάμο στον οποίο συμπωματικά είχε καλεστεί και ο πρωθυπουργός. Τι είχε δεσμευτεί ο πρωθυπουργός; 2017: ‘Ο ΒΟΑΚ θα γίνει. Σας δίνω τον λόγο μου και εγώ όπως ξέρετε τον λόγο μου τον κρατώ’. 2021: “Η Κρήτη θα αποκτήσει τον δρόμο που της αξίζει’. 2024: ‘Ο ΒΟΑΚ είναι προσωπικό μου στοίχημα”.

Κοροϊδία από χρόνο σε χρόνο. Η αλήθεια; Όλα τα εργοτάξια σταματημένα και ένας δρόμος καρμανιόλα. Ήδη φέτος έχουν σκοτωθεί 39 άνθρωποι. Και αυτό το έγκλημα που βιώνουμε, απαιτεί μόνο ένα πράγμα από εμάς. Να ξυπνήσουμε. Δεν είναι η αποτυχία η μοίρα του ελληνικού λαού».

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

 

 

Κασσελάκης: Επιστροφή από Χανιά και σύγκλιση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στα Χανιά, την ιδιαίτερη πατρίδα του για τις τελευταίες ετοιμασίες σε σχέση με τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο τέλος της εβδομάδας, από όπου επιστρέφει για την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τις 18:00 της Τρίτης (27/8).

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδουρου, η συνεδρίαση εντάσσεται στον προγραμματισμό για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής. Μάλιστα, σε αυτήν αναμένεται να πάρει τον λόγο και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έκκληση να πέσουν οι τόνοι, τονίζοντας: «Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός». Χαρακτηριστικά, στη δημοσίευσή του, ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε: «Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε, ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας».

Ακόμα, ο Στ. Κασσελάκης σημείωσε: «Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στη Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι».

Τέλος, τόνισε πως «δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης: «Μία ημέρα αποβολή για χρήση κινητού, όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο»

Στις ποινές που προβλέπονται για τους μαθητές που χρησιμοποιούν παράτυπα κινητό εντός του σχολείου, μεταξύ άλλων, εστίασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. «Έχουμε 11 αλλαγές στο πως...
Athens
clear sky
20.5 ° C
21.8 °
19 °
62 %
2.6kmh
0 %
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
27 °
Fri
27 °
Sat
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr