20.5 C
Athens
Tuesday, September 17, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΚρωπίαςΤα «Σφήττεια 2024» του Δήμου Κρωπίας τον Αύγουστο

Τα «Σφήττεια 2024» του Δήμου Κρωπίας τον Αύγουστο

Συνεχίζονται τα πολιτιστικά Σφήττεια 2024 του Δήμου Κρωπίας τον Αύγουστο με συναυλία Μπλουζ και Τζαζ την Τετάρτη 21 Αυγούστου και λαϊκή βραδιά στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Φανουρίου Καρελά Κορωπίου στις 26 Αυγούστου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 21 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο πλ. Δεξαμενής θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 40 χρόνια παρουσίας των θρυλικών  BLUES WIRE σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το επιμελείται και το παρουσιάζει ο αρχηγός του συγκροτήματος Ηλίας Ζάικος (κιθάρα, τραγούδι) ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της μπλουζ. Αμέσως μετά το κουαρτέτο Alexandros Affolter Quartet θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον θρυλικό τραγουδιστή της Jazz,  Frank Sinatra,  σε φημισμένα  τραγούδια που έχει ακούσει και αγαπήσει το παγκόσμιο κοινό.

Τα πολιτιστικά Σφήττεια 2024 συνεχίζουν την παράδοση στήριξης των μεγάλων εορταστικών και τοπικών πανηγυρικών εκδηλώσεων της Ορθοδοξίας και στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Φανουρίου θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 26 Αυγούστου μια ξεχωριστή λαϊκή βραδιά δίπλα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον οικισμό Καρελά στις 9 το βράδυ. Οι εκλεκτές ερμηνεύτριες Σοφία Βώττα και Ιωάννα Λεγάκη μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου (τραγούδι-μπουζούκι) και βασικούς οργανοπαίκτες τον Νεκτάριο Γκάγκωση (βιολί) και τον Βαγγέλη Μπέκο(κλαρίνο) έχουν ετοιμάσει ένα δυνατό πρόγραμμα για να τιμήσουν την τοπική πανήγυρη.

ΠΗΓΗ: Δήμος Κρωπίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης: «Μία ημέρα αποβολή για χρήση κινητού, όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο»

Στις ποινές που προβλέπονται για τους μαθητές που χρησιμοποιούν παράτυπα κινητό εντός του σχολείου, μεταξύ άλλων, εστίασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. «Έχουμε 11 αλλαγές στο πως...
Athens
clear sky
20.5 ° C
21.8 °
19 °
62 %
2.6kmh
0 %
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
27 °
Fri
27 °
Sat
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr