25.7 C
Athens
Tuesday, September 10, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΣαρωνικούΠολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό: Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό: Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου.

Καλωσορίζουμε τον Αύγουστο με εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την εγκατάσταση των Φωκιανών προσφύγων στην Αττική και συνεχίζουμε το Πολιτιστικό μας Καλοκαίρι απολαμβάνοντας μουσικές βραδιές και λαϊκά γλέντια κάτω από τον έναστρο ουρανό του Σαρωνικού! Ξεκινάμε:

Σάββατο 3/8

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την εγκατάσταση των Φωκιανών προσφύγων στην Αττική, στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, στο λιμάνι.  Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Σαρωνικού και την Φωκαέων Πολιτεία. Έναρξη στις 21:00.

Δευτέρα 5/8

Ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με αφορμή τη θρησκευτική γιορτή του Σωτήρος, έρχεται να μας παρασύρει σε μια καλοκαιρινή βραδιά με πολύ χορό και πολύ τραγούδι, παραδοσιακό και λαϊκό. Τραγουδούν οι Σπύρος Μπρέμπος, Άννα Μώρου, Βασιλική Κατερίνη, συνοδεία των μουσικών Νίκου Μπούσιου, Νικόλα Μπρέμπου, Μαυρουδή Αντωνίου, Δημήτρη Κοζαδίνου. Στην Κεντρική Πλατεία Καλυβίων, στις 22:30.

Τετάρτη 14/8

Πανηγύρι Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τους Άγγελο Σαραγούδα, Νεκτάριο Αγγέλου, Μαρία Τσαγάνη και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνοδεύουν. Πλατεία Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πέτα. Έναρξη στις 21:00

Σάββατο 24/8

Το Σύγχρονο Ωδείο Τέχνης Αναβύσσου έρχεται να μας μυήσει σε ήχους ροκ μέσα από την Juke Rock Μουσική Συναυλία που δίνουν στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, στο λιμάνι. Έναρξη στις 21:00.

Δευτέρα 26/8

Φινάλε για τα λαϊκά γλέντια του Αυγούστου με το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου, στην πλατεία Π. Φώκαιας. Με τους Βασίλη Μπίλη, Βασίλη Μαυροειδή, Δημήτρη Κοντούλη και εκλεκτή ορχήστρα που τους πλαισιώνει. Έναρξη στις 21:30.

Σάββατο 31/8

Η αυλαία για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου πέφτει με τα «Σταφυλοπατήματα», μια μουσική εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σαρωνικού και τον Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Τριάδος Βουρλών Αναβύσσου. Στην έδρα του Συλλόγου, στην οδό Φιλωτίου 12 στην Ανάβυσσο. Έναρξη στις 21:00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης: «Μία ημέρα αποβολή για χρήση κινητού, όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο»

Στις ποινές που προβλέπονται για τους μαθητές που χρησιμοποιούν παράτυπα κινητό εντός του σχολείου, μεταξύ άλλων, εστίασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. «Έχουμε 11 αλλαγές στο πως...
Athens
few clouds
25.7 ° C
26.5 °
23.9 °
60 %
2.7kmh
20 %
Tue
29 °
Wed
28 °
Thu
28 °
Fri
29 °
Sat
24 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr