33.6 C
Athens
Wednesday, August 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΣαρωνικούΠολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 στον Σαρωνικό

Με τη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθρουρ Μίλερ, σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη, συνεχίζεται η καλοκαιρινή γιορτή του Δήμου Σαρωνικού. Στις 12 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στο δημοτικό σχολείο Καλυβίων η «Θεατρική πορεία Ανοιχτά Πανιά» ανεβάζει αυλαία για να χαρίσει στους θεατές μια μαγική βραδιά με το έργο του κορυφαίου Αμερικανού δραματουργού.

Λίγο νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 7 μ.μ., στο θεατράκι της Π. Φώκαιας επίδοξοι σεφ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον 4ο διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με θέμα «Συνταγές από τη Μικρά Ασία». Τον διαγωνισμό διοργανώνει η ομάδα «Νοικοκυρούλες και Νοικοκυρούληδες του Σαρωνικού».

Τη σκυτάλη παίρνει στις 13 Ιουλίου η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Καππαδοκία μας», αφιερωμένη στα 100 χρόνια ανταλλαγής πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μια παράσταση που φέρει την υπογραφή του συλλόγου Μικρασιατών Αναβύσσου, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Προσφύγων Μικρασιατών στην Ανάβυσσο.

Ένα εξίσου σημαντικό και απολαυστικό μουσικοχορευτικό θέαμα Παραδοσιακών Χορών θα απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στο Θεατράκι της Π. Φώκαιας, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 9 μμ. Χορεύουν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Π. Φώκαιας και του Λυκείου Ελληνίδων-Παράρτημα Π. Φώκαιας.

Η εβδομάδα κλείνει μουσικά με συναυλία από τη χορωδία «Αρμονία Π. Φώκαιας», την Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 9 μμ, κάτω από τον έναστρο ουρανό στο θεατράκι Π. Φώκαιας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική Προστασία Δήμου Σαρωνικού – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Το Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, ο δικός μας πυρήνας προστασίας, εγκαινιάζεται αυτή την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 20.30 στην Περιοχή Άγιος...
Athens
few clouds
33.6 ° C
34.7 °
32.6 °
38 %
4.1kmh
20 %
Wed
35 °
Thu
34 °
Fri
35 °
Sat
36 °
Sun
34 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr