33.6 C
Athens
Wednesday, August 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΔήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης - 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Τα Ορέστεια»

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης – 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Τα Ορέστεια»

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Λαογραφικός Όμιλος Βάρης “Σεμέλη”, όπως και κάθε χρόνο σας προσκαλούν στο 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Τα Ορέστεια», το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, 21.00.

Κάθε χρόνο στις 20 Ιουλίου τα “Ορέστεια” δίνουν το παρών στον Προφήτη Ηλία στο Κόρμπι της Βάρης. Χοροί και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, παραδοσιακές φορεσιές, χορευτές και χορεύτριες συνθέτουν ένα πολύχρωμο υφαντό που απλώνεται κάτω από τον αναμμένο σταυρό της εκκλησίας για να περπατήσουν πάνω του σε κλίμα μέθεξης όλοι οι συμμετέχοντες. Κι όταν τελειώνει η παράσταση, όλοι μαζί δίνουμε τα χέρια και κλείνουμε τη βραδιά με χορούς κυκλωτικούς.

Συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδες της “Σεμέλης” και άλλων καταξιωμένων χορευτικών συγκροτημάτων.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Ρουσιάνος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική Προστασία Δήμου Σαρωνικού – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Το Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, ο δικός μας πυρήνας προστασίας, εγκαινιάζεται αυτή την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 20.30 στην Περιοχή Άγιος...
Athens
few clouds
33.6 ° C
34.7 °
32.6 °
38 %
4.1kmh
20 %
Wed
35 °
Thu
34 °
Fri
35 °
Sat
36 °
Sun
34 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr