27.9 C
Athens
Sunday, June 30, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟKoenigsegg: Γι’αυτό κάηκε η Jesko

Koenigsegg: Γι’αυτό κάηκε η Jesko

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που το Jesko κάηκε ολοσχερώς στην Αθήνα και η Koenigsegg ανακοίνωσε πως εντόπισε την αιτία της πυρκαγιάς.

Μηχανικοί της σουηδικής εταιρίας έφτασαν στην Αθήνα και πήραν ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο, μεταφέροντας το στο εργοστάσιο στη Σουηδία, εκεί εντόπισαν την αιτία της πυρκαγιάς.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο Christian von Koenigsegg, το πρόβλημα εντοπίστηκε στη διαρροή του υγρού από το υδραυλικό σύστημα υψηλής πίεσης, με την Koenigsegg να τονίζει στην ανακοίνωσή της πως ετοιμάζει ειδικό λογισμικό που θα ανιχνεύει την διαρροή και την πτώση της πίεσης του συγκεκριμένου συστήματος και θα κλείνει άμεσα το το υδραυλικό σύστημα για να αποφευχθεί πυρκαγιά, ακόμη και αν υπήρξε ποτέ πάλι διαρροή.

Επιπλέον θα παρέχει στον ιδιοκτήτη του καμμένου Jesko ένα νέο αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Μετά το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας στην Ελλάδα όπου ένα Jesko έπιασε φωτιά, υπήρξε 24ωρη έρευνα στην Koenigsegg για να καταλάβουμε τι συνέβη.Το πιο σημαντικό είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε. Για αυτό είμαστε απίστευτα ευγνώμονες.

Ζητήσαμε από όλους τους ιδιοκτήτες Jesko να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους μέχρι να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση, ενώ συγκεντρώσαμε όλα τα αυτοκίνητα στα κέντρα σέρβις μας.

Η δεξαμενή καυσίμου, το λάδι του κινητήρα και το σύστημα λαδιού του κιβωτίου ταχυτήτων ήταν ακόμα άθικτα στο όχημα μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς και δεν επηρεάστηκαν από τη φωτιά, ούτε από την πηγή της πυρκαγιάς.

Ωστόσο, υπήρχε υδραυλικό υγρό πίσω από το αυτοκίνητο, στον δρόμο. Δεδομένου αυτού, ελέγξαμε το υδραυλικό σύστημα υψηλής πίεσης, το οποίο είναι το μόνο σύστημα που περιέχει αυτό το υγρό.

Όταν κοιτάξαμε από κοντά το αυτοκίνητο, διαπιστώσαμε επίσης ότι ένας υδραυλικός σωλήνας υψηλής πίεσης είχε υποστεί βλάβη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό σε συνδυασμό με το υδραυλικό υγρό στον δρόμο δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτή ήταν η αιτία της πυρκαγιάς.

Ελέγχουμε τώρα την εγκατάσταση όλων των υδραυλικών εύκαμπτων σωλήνων σε αυτήν την περιοχή σε όλα τα Jesko παραγωγής και σε όλα τα Jesko που ετοιμάζονται στο εργοστάσιο για να διασφαλίσουμε ότι η εγκατάσταση δεν τίθεται σε κίνδυνο.

Επιπλέον, για να προσθέσουμε ένα ακόμη επίπεδο ασφάλειας, τώρα δοκιμάζουμε και αναπτύσσουμε μια ενημέρωση λογισμικού που μπορεί να ανιχνεύσει πτώση πίεσης ή διαρροή σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και να κλείσει αμέσως το υδραυλικό σύστημα, για να αποφευχθεί πυρκαγιά, ακόμη και αν υπήρξε ποτέ πάλι διαρροή.

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε την πρώτη έκδοση λογισμικού αυτής της πρόσθετης δυνατότητας στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ θα ελέγξουμε και θα κυκλοφορήσουμε τα αυτοκίνητα λίγο αργότερα.

Είμαστε επίσης απίστευτα ευγνώμονες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου στην Ελλάδα που μας παρείχε τη συνεχή υποστήριξή του και ότι θα μπορέσουμε να του προμηθεύσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο της Koenigsegg.

Με εκτίμηση,

Christian von Koenigsegg”

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wizz Λαγονήσι – Disco Utopia Mega Party 29/6/2024

"Ρόδα τσάντα και κοπάνα και μαρσάρω τη Husqvarna και οι μπαρμπάδες στις διαβάσεις τρέχουν μη τους πάρω σβάρνα" Σάββατο 29 Ιουνίου αναβιώνουμε τις αξέχαστες εποχές...
Athens
clear sky
27.9 ° C
28.6 °
26.9 °
40 %
7.6kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
35 °
Wed
34 °
Thu
31 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr