26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕνιαίο σχήμα Κεντροαριστεράς θέλει το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ -...

Ενιαίο σχήμα Κεντροαριστεράς θέλει το 83% των ψηφοφόρων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – Η δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Τσίπρας

Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Τσίπρα για το ποσοστό των ψηφοφόρων που θέλει σύγκλιση κεντροαριστεράς.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το στοιχείο που καταγράφει η Metron Analysis σχετικά με το αίτημα περί της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων και παρουσίασε κατά την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου του Ινστιτούτου Τσίπρα.

Σύμφωνα με την έρευνα, την οποία παρουσίασε κατά την παρέμβαση του στο συνέδριο του Ινστιτούτου Τσίπρα, ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς το 69% των πολιτών θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση των κομμάτων του χώρου προς ένα ενιαίο σχήμα, ενώ το 27% θεωρεί πως θα πρέπει να παραμείνει η κατάσταση ως έχει.

δημοσκοπηση metron analysis, κεντροαριστερα

Ειδικότερα, ωστόσο, στο ερώτημα αν «θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση σε ένα ενιαίο σχήμα», το 83% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 83% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απαντούν θετικά.

Παράλληλα, σημειώνεται πως, σύμφωνα με την έρευνα, οι πολίτες σε ποσοστό 45% αναγνωρίζουν ότι η ευνοημένη πολιτική δύναμη των ευρωεκλογών είναι η άκρα Δεξιά, το 25% η Δεξιά, το 11% πιστεύει ότι ενισχύθηκε το Κέντρο και το 9% η Αριστερά.

metronanalisisi1_60670.jpeg

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr