26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΑλίμουΔήμος Αλίμου - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ...

Δήμος Αλίμου – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου προσκαλεί εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του κατά το σχολικό έτος 2024-2025.

Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, Βιολόγοι, καθώς επίσης Οικονομολόγοι και καθηγητές Πληροφορικής ώστε να ενισχυθεί το δυναμικό των εκπαιδευτικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, καθώς θα συνεχιστεί η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, προσκαλούνται εθελοντές δάσκαλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι η ενίσχυση μαθητριών/τών που ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που κατοικούν στον Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου). Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Σχολικής Επιτροπής 210 9831087 και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: koinoniko.frontistirio@alimos.gr

ΠΗΓΗ: Δήμος Αλίμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr