26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΑΞΙΔΙΑΤο Μοναστηράκι στα λιγότερο αγχωτικά τουριστικά σημεία στον κόσμο | Και τα...

Το Μοναστηράκι στα λιγότερο αγχωτικά τουριστικά σημεία στον κόσμο | Και τα πιο αγχωτικά

Η αγορά στο Μοναστηράκι περιλαμβάνεται στην τριάδα με τα λιγότερο αγχωτικά τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, παρά την εικόνα συνωστισμού που παρουσιάζει, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Preply. Στην αντίπερα όχθη, η Times Square, στη Νέα Υόρκη, είναι το πιο αγχωτικό τουριστικό αξιοθέατο στον πλανήτη.

Όπως αποκαλύπτει η πλατφόρμα, η αγορά στο Μοναστηράκι, που ολοκληρώνει την τριάδα με τα λιγότερο αγχωτικά σημεία στον κόσμο, είναι ένα “must-visit” τουριστικό σημείο στην Αθήνα.

Για να κατατάξει τα πιο αγχωτικά και τα λιγότερο αγχωτικά τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, η Preply ανέλυσε κριτικές για περισσότερους από 80 δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, εντοπίζοντας τον αριθμό των κριτικών που χρησιμοποιούν αρνητικές λέξεις όπως “υπερεκτιμημένη”, “τουριστική παγίδα” και “μη ικανοποιητική”.

Στη συνέχεια, αναλύοντας τον αριθμό των κριτικών που περιείχαν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, κατέταξε τους προορισμούς με βάση τη δυνατότητά τους να κάνουν τους επισκεπτες να νιώσουν, είτε συγκλονισμένοι, είτε απογοητευμένοι.

Η Times Square στη Νέα Υόρκη αναδείχθηκε στο πιο αγχωτικό τουριστικό σημείο στον κόσμο, με 1.761 κριτικές να την χαρακτηρίζουν “υπερεκτιμημένη” ή “υποτονική”.

Το Checkpoint Charlie στο Βερολίνο, ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι και η Μικρή Γοργόνα στην Κοπεγχάγη περιλαμβάνονται, επίσης, στα πιο απογοητευτικά τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο. Ενώ, αντίστοιχα, το πιο αγχωτικό τουριστικό σημείο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το London Eye, με τους επισκέπτες να δυσαρεστούνται από τα ακριβά εισιτήρια και τις μεγάλες ουρές.

Στα λιγότερο αγχωτικά τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο, τα οποία συγκεντρωσαν τις λιγότερες αρνητικές λέξεις στις κριτικές γι’ αυτά, εκτός από την αγορά στο Μοναστηράκι, το οποίο συναντάται στην τρίτη θέση, τα άλλα δύο αξιοθέατα είναι η λίμνη Caumasee της Ελβετίας, στην πρώτη θέση και το Ουλουρού στην Αυστραλία, στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με την Preply, η λίμνη Caumasee της Ελβετίας “στέφθηκε” ο λιγότερο αγχωτικός τουριστικός προορισμός στον κόσμο, καθώς έλαβε μόνο μία κριτική που περιλάμβανε μία από τις αρνητικές λέξεις-κλειδιά. Άλλωστε, όπως η πλατφόρμα αναφέρει, με τα κρυστάλλινα νερά της και τη γαλήνια ατμόσφαιρα, απέχει από τη φασαρία μιας τουριστικής… παγίδας.

Το Ουλουρού της Αυστραλίας, που ακολούθησε στη δεύτερη θέση, έλαβε μόνο πέντε κριτικές που αναφέρουν αρνητικές λέξεις. Γνωστό και ως Ayers Rock, το Ουλούρου είναι ο μεγαλύτερος μονόλιθος στον κόσμο, και ιερός βράχος για τους Αβορίγινες ιθαγενείς που ζούσαν πάντα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: money-tourism.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr