26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚασσελάκης: Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι...

Κασσελάκης: Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας

Πώς σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης τη φωτογραφία από τη βραδινή εφημερία στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τη φωτογραφία από τη βραδινή εφημερία στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με τους διαδρόμους των «επειγόντων» να είναι πλημμυρισμένα από ράντζα και τους ασθενείς να έχουν στριμωχτεί ο ένας πάνω στον άλλον, «ανέβασε» στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων και του κάθε πολίτη ξεχωριστά. Τι θλιβερή ειρωνεία, είναι από εφημερία στο νοσοκομείο που φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΕΣΥ, Γ. Γεννηματά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Δε χρειάζεται να υποσχεθώ.

Η ζωή είναι πάνω από τις υποσχέσεις. Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής – των γονιών μας, των γιαγιάδων και παππούδων μας, των παιδιών μας, η δική μας – είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας.

Όταν μας εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός, αυτή η εικόνα θα γίνει το παρελθόν στο οποίο η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ».

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr