26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓιάννης Στουρνάρας «Οι Έλληνες θα αντέξουν την ακρίβεια, έχουν μαζέψει αρκετά χρήματα...

Γιάννης Στουρνάρας «Οι Έλληνες θα αντέξουν την ακρίβεια, έχουν μαζέψει αρκετά χρήματα σε αποταμιεύσεις»

Για την εκτόξευση στις τιμές των προϊόντων και κατά ποσό τα ελληνικά νοικοκυριά είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον πληθωρισμό μίλησε σε παλιότερη του συνέντευξη ο Γιάννης Στουρνάρας.

Για την εκτόξευση των τιμών των προϊόντων και κατά ποσό τα ελληνικά νοικοκυριά είναι έτοιμα να υποδεχθούν τον πληθωρισμό μίλησε σε παλιότερη του συνέντευξη ο Γιάννης Στουρνάρας.

Πιο συγκεκριμένα ο Διοικητής Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας για τις επιπτώσεις του πολέμου στην οικονομία, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας στήριξε τα νοικοκυριά και πώς τα χρήματα αυτά έχουν αποταμιευθεί από τους πολίτες.

Χαρακτηριστικά είπε «Η κυβέρνηση έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσά κατά της πανδημίας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αυτό αντανακλάται ως ένα βαθμό στο γεγονός ότι σημαντικός αριθμός νοικοκυριών επιχειρήσεων και το κράτος, έχουν σημαντικά αποθεματικά για να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό γεγονός όπως αυτό».

«Οι αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί είναι αποταμιεύσεις που μπορεί να βγάλουν ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση από μια δύσκολη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σημασία έχει πόσο θα κρατήσει ο πληθωρισμός ψηλά» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr