26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΣαρωνικούΜνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών-Κλινική...

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού και του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών-Κλινική Π. Φαλήρου

Ένα πολύ σημαντικό μνημόνιο συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών-Κλινική Π. Φαλήρου υπέγραψε ο Δήμος Σαρωνικού προκειμένου οι δημότες να απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων και υπηρεσιών υγείας που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Μέσα από το εν λόγω μνημόνιο που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ιωάννης Πυρνοκόκης παρουσία της αντιδημάρχου Υγείας Σταματίνας Νέρα, αλλάζει ριζικά ο χάρτης Υγείας στον δήμο, ενισχύεται η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια φροντίδα και εξασφαλίζονται τα προνόμια που περιγράφονται παρακάτω:

  • Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του Ιατρικού Π. Φαλήρου (παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό και χειρουργό), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στο ιατρικό Π. Φαλήρου (Δευτέρα – Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού)
  • Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ιατρικού Π. Φαλήρου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών. Σε περίπτωση ύπαρξης κρατικού ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΥΥ και ειδικά για αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, Triplex και PET-CT τιμή κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ). Με χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, Triplex, συμμετοχή 15% επί της τιμής κρατικού τιμολογίου.
  • Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων EMS (εντός Ν. Αττικής) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στο Ιατρικό Π. Φαλήρου. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2008.
  • Έκπτωση 10% στα έξοδα νοσηλείας στο Ιατρικό Π. Φαλήρου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική εταιρεία του ενδιαφερομένου. Σε περίπτωση που υπάρχει κάλυψη ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, μη απευθείας συνεργαζόμενης με τις κλινικές του Ιατρικού, είναι δυνατή η πίστωση του λογαριασμού του ενδιαφερομένου, μέχρι 40 ημέρες, προκειμένου να μην εκταμιεύει ο ενδιαφερόμενος τα χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλίων. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.
  • Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες και γυναίκες (Basic)

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr