26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΚρωπίαςΝέο πυροσβεστικό όχημα για την Πολιτική Προστασία του Δ. Κρωπίας (Βίντεο)

Νέο πυροσβεστικό όχημα για την Πολιτική Προστασία του Δ. Κρωπίας (Βίντεο)

Αναβαθμίστηκε αισθητά η δυνατότητα πυρόσβεσης – πυροπροστασίας του Δήμου Κρωπίας με την ένταξη ενός ακόμη πυροσβεστικού οχήματος στο στόλο της Πολιτικής Προστασίας.

Το νέο υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο πυροσβεστικό όχημα άμεσης επέμβασης από το πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση  «Αντώνης Τρίτσης», παραδόθηκε στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Κρωπίας από αντιπροσωπία  του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).  

Μαζί με το όχημα παρελήφθη και ειδικός ηλεκτρονικός εξοπλισμός που παρέχει τη δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας με το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του ΣΠΑΥ. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα επόπτευσης σε πραγματικό χρόνο των πυροσβεστικών οχημάτων που επιχειρούν σε μια πυρκαγιά, τον έλεγχο των υδροδεξαμενών  αλλά και την άμεση παρακολούθηση της εξέλιξης ενός σοβαρού συμβάντος με ¨ζωντανή¨ εικόνα από ντρόουν.

Το νέο πυροσβεστικό όχημα παρέλαβε ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας – Περιβάλλοντος και Πρασίνου Θεόδωρο Γρίβα, ενώ ο ΣΠΑΥ εκπροσωπήθηκε από τους:

Νίκο Κιούση – Ειδικό Συνεργάτη Προέδρου ΣΠΑΥ

Βασίλη Κρητικό – Μέλος Δ.Σ. ΣΠΑΥ, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ελληνικού Αργυρούπολης

Βίκυ Δημητρίου – Περιβαλλοντολόγο Δασολόγο ΣΠΑΥ

Δημήτρη Κυργιόπουλο – Τεχνολόγο Δασοπόνο ΣΠΑΥ

και Νίκο Μητσιάδη –  Οικονομολόγο ΔιοικητικόςΣΠΑΥ

ΠΗΓΗ: Δήμος Κρωπίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr