27.9 C
Athens
Sunday, June 30, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΛΤΑ: Phishing scam στοχεύει χρήστες iOS

ΕΛΤΑ: Phishing scam στοχεύει χρήστες iOS

Χρήστες iOS φαίνεται πως είναι στόχος phishing scam αφού έχουν λάβει ένα μήνυμα που υποτίθεται προέρχεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Το μήνυμα που έχει ληφθεί από χρήστες σε iCloud και iMessage αναφέρει ότι η αποστολή δεν μπορεί να παραδοθεί στον χρήστη εάν δεν επικαιροποιήσει τα στοιχεία του.

Από χθες κυκλοφορούν στο X, διάφορα tweets από χρήστες που αναφέρουν ότι έχουν λάβει ένα μήνυμα όπως το παρακάτω και αναρωτιούνται εάν προέρχεται όντως από τα ΕΛΤΑ.

ΠΗΓΗ: secnews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wizz Λαγονήσι – Disco Utopia Mega Party 29/6/2024

"Ρόδα τσάντα και κοπάνα και μαρσάρω τη Husqvarna και οι μπαρμπάδες στις διαβάσεις τρέχουν μη τους πάρω σβάρνα" Σάββατο 29 Ιουνίου αναβιώνουμε τις αξέχαστες εποχές...
Athens
clear sky
27.9 ° C
28.6 °
26.9 °
40 %
7.6kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
35 °
Wed
34 °
Thu
31 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr