26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚακοκαιρία Daniel: Δραματική η κατάσταση στη Θεσσαλία- «Φούσκωσε» ο Πηνειός

Κακοκαιρία Daniel: Δραματική η κατάσταση στη Θεσσαλία- «Φούσκωσε» ο Πηνειός

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Θεσσαλία, με τη στάθμη του Πηνειού να ανεβαίνει επικίνδυνα λόγω των μεγάλων όγκων νερού από την κακοκαιρία Daniel και μηνύματα του 112 στις γύρω περιοχές για εκκενώσεις. Οι νεκροί από την κακοκαιρία έχουν φτάσει πλέον τους έξι, ενώ έξι είναι και οι αγνοούμενοι.

Τα ξημερώματα αποφασίστηκε να σπάσουν αναχώματα στο φράγμα της Γυρτώνης για να αποσυμφορηθεί το ποτάμι. Προειδοποιητικά μηνύματα απεστάλησαν σε Φαρκαδόνα, Αλεξανδρινή Αγιάς, Κλοκοτό, Γεωργανάδες και Πετρόπορο. Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Λαρισαίων.

10.18 Υπερχειλίζει ο Πηνειός, εκκενώνονται χωριά

.
EUROKINISSI

Ο Πηνειός ποταμός υπερχειλίζει , που ήταν ο μεγάλος φόβος όλων, και εκκενώθηκαν τρία χωριά της Λάρισας, των Φαλάνη, Δασοχώρι και Κουλούρι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όλες οι παραπήνειες συνοικίες της Λάρισας έχουν πλημμυρίσει, ο Άγιος Θωμάς, ο Άγιος Χαράλαμπος, ο Ιπποκράτης, η Νέα Σμύρνη. Διεκόπη η κυκλοφορία προς τον περιφερειακό δρόμο στα Τρίκαλα, εντός της Λάρισας, από τη δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Έχει σπάσει αγωγός με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει γεμίσει νερά, το ποτάμι είναι από την απέναντι πλευρά, έχει μεν υπερχειλίσει ακόμη όμως δεν έχουν βγει τα νερά.
Διαβάστε περισσότερα: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr