26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟικονόμου: Εξετάζονται αυστηρότερες ποινές για τροχαίες παραβάσεις

Οικονόμου: Εξετάζονται αυστηρότερες ποινές για τροχαίες παραβάσεις

Η κυβέρνηση εξετάζει αυστηρότερες ποινές για τροχαίες παραβάσεις, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε θα γίνει σύσκεψη για θέματα οδικής ασφάλειας στο υπουργείο και εντατικοποίηση ελέγχων καθώς πρέπει να εμπεδωθεί η αντίληψη πως ό,τι προβλέπεται θα εφαρμόζεται. Τόνισε επίσης ότι υπάρχει παραβάσεις που η κατάσταση έχει ξεφύγει τραγικά, όπως παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, παραβίαση stop, επιθετική οδήγηση, χρήση κινητού.

«Αν πρέπει να πάρουμε αυστηρότερες αποφάσεις, μια είναι η αυστηρότερη απόφαση, η αφαίρεση της αδείας οδήγησης, πολύμηνη στην αρχή, πολυετής αν το ξανακάνεις, οριστική αν είσαι συνεχώς υπότροπος» είπε σχετικά.

Ανέφερε ακόμη ότι χρειάζεται αναδιάταξη του δυναμικού της ελληνικής αστυνομίας σε κρίσιμες υπηρεσίες για την εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να σταματήσει άμεσα η αποδυνάμωση της τροχαίας και να γυρίσουν πίσω τα 250 άτομα που αποσπάστηκαν μόνο το 2023. Τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν τα τεχνολογικά μέσα και οι κάμερες που ήδη υπάρχουν και για τις τροχαίες παραβάσεις αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει δοθεί ταυτόχρονα διαταγή στην ομάδα ΔΙΑΣ να αποδίδει ποινές και σε τροχαίες παραβάσεις.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr