26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔωδέκατη ημέρα για τη φωτιά στον Έβρο

Δωδέκατη ημέρα για τη φωτιά στον Έβρο

Σε εξέλιξη είναι για δωδέκατη ημέρα η φωτιά στον Έβρο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επιδίδονται σε αγώνα για την αντιμετώπισή της.

Επιχειρούν 11 αεροπλάνα, 7 ελικόπτερα, 475 πυροσβέστες, 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 100 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι προσπάθειες εστιάζονταν σε Λεπτοκαρυά, Λευκίμμη, Κίρκη, Κασσιτερά και Τρεις Βρύσες.

Την Τρίτη ενεργοποιήθηκε το 112 για την Κοτρωνιά, με τους κατοίκους να καλούνται να απομακρυνθούν προς Γιαννούλη. Όσον αφορά στον πυρήνα του δάσους της Δαδιάς, δεν θεωρείται πως κινδυνεύει.

Στην Πάρνηθα, όπου συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, η πυροσβεστική πραγματοποιεί κατασβέσεις μικρών εστιών που εμφανίζονται μέσα στην καμένη περιοχή κοντά στο Φρούριο της Φυλής.

Από τις 18.00 της Δευτέρας ως τις 18.00 της Τρίτης εκδηλώθηκαν 44 νέες δασικές πυρκαγιές, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετώπιζαν 87 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Για σήμερα Τετάρτη παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας: Αναλυτικότερα, υψηλός (κατηγορίας 3) είναι ο κίνδυνος σε Αττική και Κύθηρα, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Έβρο, Κορινθία, Αργολίδα, περιοχές Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αχαΐας, Φωκίδας, Μαγνησίας, Κρήτη, νησιά ΠΕ Ρόδου, Κάρπαθο, Κάσο.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr