28 C
Athens
Thursday, July 4, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΣαρωνικούΔήμος Σαρωνικού - Σε λειτουργία το έργο τηλεδιαχείρισης και τηλεμετρίας

Δήμος Σαρωνικού – Σε λειτουργία το έργο τηλεδιαχείρισης και τηλεμετρίας

Το έργο τηλεδιαχείρισης και τηλεελέγχου των 27 δεξαμενών του δήμου Σαρωνικού έχει ήδη προ καιρού ολοκληρωθεί και λειτουργεί άψογα ελέγχοντας τις στάθμες των δεξαμενών, τις εισροές και εκροές του ύδατος καθώς και τις λειτουργίες των αντίστοιχων αντλιών, όπου υπάρχουν. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες το έργο παραδίδεται από τον ανάδοχο.

Ως προς την τηλεματική διαχείριση των υδρομέτρων του δήμου μας έχουν ήδη αντικατασταθεί προ πενταμήνου και πλέον λειτουργούν κανονικά 7000 ηλεκτρονικά απαραβίαστα υδρόμετρα (ηλεκτρονική μέτρηση σε πραγματικό χρόνο) στη Σαρωνίδα και στην Τραμπουριά. Παράλληλα προχωράμε στην αντικατάσταση των υπόλοιπων 20000 συμβατικών μετρητών του δήμου μας σύμφωνα με την από 8/8/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με εγκεκριμένη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 8.998.305,52 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
scattered clouds
28 ° C
29 °
26.7 °
54 %
1.5kmh
40 %
Thu
30 °
Fri
30 °
Sat
31 °
Sun
32 °
Mon
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr