26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΗ Liberty Media και τα κόστη του Grand Prix του Las Vegas

Η Liberty Media και τα κόστη του Grand Prix του Las Vegas

Η Liberty Media παραδέχτηκε ότι τα κόστη διαξαγωγής του αγώνα στο Las Vegas αυξάνονται αλλά επιμένει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί και θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία

Είναι πολλές οι φορές που η Formula 1 έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει την αγορά των ΗΠΑ. Από όλες αυτές τις απόπειρες ξεφύτρωσαν πίστες αναμφιβόλου ποιότητας. Μερικές από αυτές ήταν η διαβόητη πίστα Ceasar’s Palace στο Las Vegas. Η πίστα δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άποψη γκάμουρ και αμερικάνικης αισθητικής. Όμως οι αγώνες που διαξάχθηκαν εκεί ήταν αποκαρδιωτικοί.

Στη σημερινή εποχή η Formula 1 πραγματοποιεί ένα πολύ φιλόδοξο άνοιγμα στην αγορά του θεάματος, των ΗΠΑ. Μεγάλος όγκος οπτικοακουστικού υλικού, εξωστρέφια στα μέσα δικτύωσης, αλλά και η δημιουργία δύο νέων αγώνων στις ΗΠΑ. Μετά το παραδισένιο Miami η Liberty Media πρόσθεσε πάλι το Las Vegas στο καλεντάρι.

O αγώνας του 1984 στο Las Vegas δεν κατάφερε να κερδίσει τους φίλους

Ο φετινός αγώνας όμως έχει προωθηθεί πάρα πολύ από τη Liberty Media αλλά και από τα μέσα. Η εταιρεία όμως αντιμετωπίζει μερικές προκλήσεις ως προς τη διεξαγωγή και τα κόστη. Αρχικά ο αγώνας χρειάζεται και όλες τις συναινέσεις από τους τοπικούς φορείς αλλά και μια γενναιόδωρη χρηματοδότηση στους επιχειρηματίες. Ιδιαίτερη μνεία θα δωθεί στην κύρια πηγή εσόδων της πόλης όπως τα καζίνο και τα ξενοδοχεία.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα.”, δήλωσε o CEO της Liberty Media, Greg Maffei.

“Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, λόγω πληθωρηστικών κόστων και πιέσεων, δεν περιμένουμε ελλείψεις στα έσοδα. Μένουμε αισιόδοξοι στο πλάνο μας και υποστηρίζουμε το κεφάλαιο που έχουμε διαθέσει για αυτό το μεγαλεπήβολο project. Μια επιχείρηση που θα αποφέρει πολλά κε΄ρδη και ήρθε για να μείνει.”

Ο οικονομικός σύμβουλος της Liberty Media, Brian Wilding έθεσε το ποσοστό της προόδου: “Το paddock είναι γύρω στο 85% έτοιμο. Η ομάδα μας απέδωσε τα μέγιστα σε περιορισμένο χρόνο. Πολλές από τις προσαυξήσεις αποδίδονται στην κατασκευή της πίστας αλλά και στην επιβεβαίωση ότι η κατασκευή δε θα παρεμποδίσει την ομαλή λειτουργεία της πόλης.”

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr