28 C
Athens
Thursday, July 4, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΑλίμουΔήμος Αλίμου - ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ – «THE ROAD EXPERIENCE»

Δήμος Αλίμου – ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ – «THE ROAD EXPERIENCE»

Μέσα στις δύσκολες στιγμές που η χώρα μας δοκιμάζεται από καύσωνες και φωτιές, κάτι ελπιδοφόρο ξεκινά από την πόλη του Αλίμου. Η Αλιμιώτισσα φωτογράφος Κλειώ Ψαράκη μαζί με τον συνάδελφο και συνοδοιπόρο της Άκη Χρήστου ετοιμάζονται για το «The Road Experience», ένα ταξίδι με camper-van από τον Άλιμο ως τις Βρυξέλλες.

Μέσα από τους επαρχιακούς δρόμους της Ευρώπης, αποφεύγοντας τους γρήγορους αυτοκινητόδρομους, διασχίζοντας βουνά, ποτάμια, λίμνες και μικρά χωριά, οι δύο Έλληνες φωτογράφοι επιλέγοντας την αργή ταχύτητα θα πραγματοποιήσουν ένα οδοιπορικό βαθύτερων αναζητήσεων προς την αρμονία με τη φύση αλλά και την ουσία της ίδιας της ύπαρξής μας…

Το The Road Experience τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου και της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών και την υποστήριξη του Δήμου Ixelles στις Βρυξέλλες.

Θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου από τον Άλιμο και θα καταλήξει την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στον εξωτερικό χώρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Το καλλιτεχνικό αποτύπωμα του ταξιδιού θα φιλοξενηθεί σε δύο εκθέσεις φωτογραφίας, στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε πολυτελή έκδοση φωτογραφικού λευκώματος.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του The Road Experience στην ηλεκτρονική του σελίδα και στα social media:

Website: theroadexperience.gr

Facebook: The Road Experience

Καλό τους ταξίδι!

ΠΗΓΗ: Δήμος Αλίμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
scattered clouds
28 ° C
29 °
26.7 °
54 %
1.5kmh
40 %
Thu
30 °
Fri
30 °
Sat
31 °
Sun
32 °
Mon
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr