28.5 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΣαρωνικούΔήμος Σαρωνικού - Δωρεά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και την...

Δήμος Σαρωνικού – Δωρεά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και την ανακούφιση πληγέντων από την πυρκαγιά

Μια δωρεά με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και την ανακούφιση οικογενειών που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά, παρέλαβε στις 19 Ιουλίου ο δήμαρχος Σαρωνικού, Χρήστος Γκίνης.

Στα είδη που παρέδωσε η τοπική σύμβουλος Καλυβίων της μείζονος αντιπολίτευσης, Μαρία Κοντού, συμπεριλαμβάνεται σημαντική ποσότητα φαρμάκων καθώς και έτοιμων βρεφικών γευμάτων για τη σίτιση παιδιών που υπάγονται σε νοικοκυριά χωρίς ρευματοδότηση. Συγκεκριμένα, δωρίσθηκαν αντιεπιληπτικά φάρμακα, αντιψυχωσικά, στατίνες, καρδιολογικά, ανοσολογικά, αντιφλεγμονώδη και εν γένει ελλειπτικά σκευάσματα για τις αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού μας Φαρμακείου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Γκίνης καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Ηλίας Πατσιαούρας που παρέλαβαν το υλικό, εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους.

ΠΗΓΗ: Δήμος Σαρωνικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
28.5 ° C
29.3 °
26.4 °
44 %
2.7kmh
0 %
Sat
27 °
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr