28.5 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΦωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικές εικόνες από την εκκένωση ξενοδοχείων (βίντεο)

Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικές εικόνες από την εκκένωση ξενοδοχείων (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο με πλήθος κόσμου να απομακρύνεται λόγω της μεγάλης φωτιάς στη Ρόδο.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Ρόδο και την εκκένωση περιοχών λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στο νησί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται με τα πόδια ενώ ο ουρανός έχει καλυφθεί από ένα πυκνό σύννεφο καπνού.

Η ενημέρωση που υπάρχει από τη Ρόδο οι πελάτες των δύο ξενοδοχείων μεταφέρονται με λεωφορεία σε ασφαλές σημείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με πλήθος κόσμου να απομακρύνεται λίγο μετά τις 3 το απόγευμα.


Στις παρυφές της Λάρδου έχει φτάσει η φωτιά
Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, σοβαρές εξακολουθούν να είναι οι διαστάσεις στο μέτωπο της πυρκαγιάς Λαέρμων και Λάρδου που βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες κατοίκων του χωριού Λάρδος ένα μέτωπο της φωτιάς από την περιοχή του Αγίου Λουκά έχει φθάσει στις παρυφές του χωριού με αποτέλεσμα να επικρατεί έντονο κλίμα αναστάτωσης. Η μάχη σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται.

ΔΕΔΔΗΕ: Εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στη Ρόδο
Σε προγραμματισμένες εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, εξαιτίας της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί κοντά στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης, τέθηκε εκτός ο ΘΗΣ (Θερμοηλεκτρικός Σταθμός) Ν. Ρόδου και κρίθηκε αναγκαίο να προγραμματισθούν για σήμερα, Σάββατο 22 Ιουλίου 2023, έως το βράδυ, εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος της Ρόδου, ο ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί θερμά τους καταναλωτές να περιορίσουν την άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ειδικά για τις ώρες αιχμής 12:00 – 15:00 και 17:00 – 22:00.

Τις συγκεκριμένες ώρες, συστήνεται:

να αποφεύγεται η χρήση των ηλεκτροβόρων συσκευών (πλυντήριο, φούρνος, θερμοσίφωνας κ.λπ.) και να μετατίθεται κατά τις λοιπές ώρες (εκτός αιχμής)
να ρυθμίζεται η θερμοκρασία των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς.
Η λελογισμένη χρήση των ηλεκτρικών συσκευών κατά τη διάρκεια των ακραίων αυτών καιρικών συνθηκών, θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, διασφαλίζοντας την υγεία, την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
28.5 ° C
29.3 °
26.4 °
44 %
2.7kmh
0 %
Sat
27 °
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr