26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήLIFESTYLEΗ Barbie κάνει πρεμιέρα (Βίντεο)

Η Barbie κάνει πρεμιέρα (Βίντεο)

Η πολυαναμενόμενη από πολλούς και σίγουρα πολυδιαφημιζόμενη ταινία Barbie κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου και το περιεχόμενό της έχει ήδη προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, ενώ απαγορεύτηκε η προβολή της στο Βιετνάμ, εξαιτίας μιας σκηνής που παρουσιάζει έναν χάρτη με την επονομαζόμενη «γραμμή των εννέα σημείων» και ως εκ τούτου δεν έλαβε άδεια κυκλοφορίας.

Η ταινία που ανήκει στην κατηγορία των κομεντί είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών και αφηγείται την ιστορία της Barbie που κουρασμένη από τη ρουτίνα στην Barbieland, όπου όλα είναι κυριολεκτικά ροζ και μονότονα αρμονικά και ταιριαστά, κάνει την απόδρασή της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο για να ανακαλύψει την πραγματική ευτυχία, έχοντας φυσικά παρέα της τον Ken. Την Barbie υποδύεται η Margot Robbie και τον Ken ο Ryan Gosling.

Συντακτική Ομάδα Saronikos.news
Μ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr