26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΜάνδραςΔήμος Μάνδρας - Αίτημα ανάκλησης της απόφασης που αφορά την αναστολή λειτουργίας...

Δήμος Μάνδρας – Αίτημα ανάκλησης της απόφασης που αφορά την αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ Ερυθρών

Την αναστολή της απόφασης που προβλέπει την αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος Ερυθρών των ΕΛΤΑ, ζήτησε με επιστολή του ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης Χρήστος Ε. Στάθης, από το Διευθύνοντα Σύμβουλο Γρηγόριο Σκλήκα.

Παράλληλα και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου εναντιώθηκε στην απόφαση που θέτει τέλος στη λειτουργία του καταστήματος των Ερυθρών (ένα από τα συνολικά είκοσι πέντε καταστήματα που προβλέπεται να αναστείλουν τη συναλλακτική λειτουργία τους).

Ο Χρήστος Ε. Στάθης χαρακτηρίζει στην επιστολή του την απόφαση άδικη, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με την αναστολή της λειτουργίας του ταχυδρομείου Ερυθρών, απεμπολείται ο κοινωνικός αυτός ρόλος των Ε.Λ.Τ.Α. κόντρα στην αρχή της αποκέντρωσης, εντείνοντας τον μαρασμό της υπαίθρου, σε μία εποχή που το Κράτος εξαγγέλλεται και αποπειράται να επαναφέρει τις τοπικές οικονομίες της Χώρας σε ρυθμούς ανάπτυξης και προόδου. Κατόπιν τούτων, ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας, παρακαλώ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα, και να ανακαλέσετε την άδικη απόφαση της αναστολής λειτουργίας του καταστήματος Ερυθρών».

ΠΗΓΗ: Δήμος Μάνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr