26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΛουτρακίουΔήμος Λουτρακίου - Ενισχύεται η αντιπυρική προστασία στα Γεράνεια Όρη

Δήμος Λουτρακίου – Ενισχύεται η αντιπυρική προστασία στα Γεράνεια Όρη

Δύο νέες ανοιχτές μεταλλικές υδατοδεξαμενές ανοικτού τύπου για την ενίσχυση της πυροπροστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εγκαταστάθηκαν στις περιοχές Άγιος Νικόλαος και Άγιος Γεώργιος, στους Αγίους Θεοδώρους ενώ το επόμενο διάστημα, αναμένεται να τοποθετηθεί ακόμη μία δεξαμενή στο Λουτράκι.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις (3) μεταλλικές κυλινδρικές δεξαμενές αποθήκευσης νερού, για πυρόσβεση και χρήση νερού από επίγεια και εναέρια μέσα, χωρητικότητας 100 κυβικών μέτρων έκαστη, οι θέσεις των οποίων υποδείχθηκαν από τους αρμόδιους της Πυροσβεστικής και της Δασικής Υπηρεσίας.

Η «Προμήθεια και εγκατάσταση των ανοικτών μεταλλικών υδατοδεξαμενών» έγινε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αφορά σε 63 συνολικά δεξαμενές που θα τοποθετηθούν στις πέντε (5) τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης επισκέφθηκε το σημείο εγκατάστασης και δήλωσε σχετικά: «Τα Γεράνεια όρη αποτελούν σημαντικό πνεύμονα του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής και είναι απόλυτα αναγκαία η ανάληψη δράσεων προληπτικού χαρακτήρα, προκειμένου να προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τις νέες δεξαμενές ενισχύονται σημαντικά οι επιχειρησιακές δυνατότητες στον τομέα της πυρόσβεσης με στόχο την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε συμβάντος. Με έμπρακτο τρόπο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας βρίσκονται δίπλα μας στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας και τον ευχαριστούμε θερμά».

ΠΗΓΗ: Δήμος Λουτρακίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr