27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος Ελληνικού ΑργυρούποληςΈνα πανέμορφο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης γεννήθηκε στην καρδιά της Αργυρούπολης

Ένα πανέμορφο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης γεννήθηκε στην καρδιά της Αργυρούπολης

Ένα πανέμορφο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης γεννήθηκε στην καρδιά της Αργυρούπολης από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και είναι ήδη πλημμυρισμένο από παιδικά χαμόγελα!

Πρόκειται για το 3ο κατά σειρά Θεματικό Πάρκο που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ στους Δήμους γύρω από τον Υμηττό μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με στόχο να ψυχαγωγεί αλλά και να ευαισθητοποιεί τα παιδιά για την προστασία του Υμηττού.

Το κάστρο των εθελοντών, τα παιχνίδια αναρρίχησης, η παιδική χαρά, το υπαίθριο γυμναστήριο και ο βοτανόκηπος είναι μερικά όμορφα στοιχεία που μπορεί κανείς να συναντήσει σε αυτόν τον υπέροχο χώρο αναψυχής στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και 3ης Σεπτεμβρίου στην Αργυρούπολη.

Τα εγκαίνια του Πάρκου πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο & Πρόεδρο του ΣΠΑΥ, μαζί με τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών και μικρών παιδιών.

Στη γιορτή παράδοσης του πάρκου το παρόν έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Φορέων της πόλης.

Καλορίζικο το νέο πάρκο!

Συνεχίζουμε δυναμικά.

ΠΗΓΗ: Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr