27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος ΚρωπίαςΔήμος Κρωπίας: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή εκτεταμένου δικτύου ύδρευσης στη Σκάρπιζα...

Δήμος Κρωπίας: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή εκτεταμένου δικτύου ύδρευσης στη Σκάρπιζα (Βίντεο)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης του οικισμού της Σκάρπιζας Κρωπίας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια πρώτη εκτεταμένη δοκιμή για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου που ήδη έχει κατασκευαστεί και αμέσως μετά θα καλυφθούν τα αυλάκια των σωληνώσεων με άσφαλτο ή τσιμέντο ανάλογα με τη μορφή του δρόμου, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η όχληση των κατοίκων από τη σκόνη.

Το δίκτυο ύδρευσης της Σκάρπιζας, έργο βασικής υποδομής για ολόκληρη την περιοχή, είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Μέσα στο καλοκαίρι θα ανακαινιστεί και η παιδική χαρά του οικισμού με στόχο την μέγιστη ασφάλεια των παιδιών, στην οποία θα προστεθούν νέα παιχνίδια ενώ θα γίνει και δενδροφύτευση.

Αίτημα επανεξέτασης για Σχέδιο Πόλης

Παράλληλα ο Δήμος Κρωπίας σε συνεργασία με τον όμορο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης προχωρά σε νέο αίτημα επανεξέτασης προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, με στόχο την ένταξη της περιοχής σε ειδικό πολεοδομικό σχέδιο, καθώς η περιοχή οικοδομήθηκε και κατοικείται πολύ πριν από το πρώτο πολεοδομικό διάταγμα προστασίας του Υμηττού.

ΠΗΓΗ: Δήμος Κρωπίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr