26.6 C
Athens
Tuesday, July 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟ Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ειδική άδεια και θα αγωνιστεί ανεμβολίαστος στο Australian...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ειδική άδεια και θα αγωνιστεί ανεμβολίαστος στο Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει τελικά το “παρών” στο Australian Open, αφού όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κορυφαίος τενίστας, εξασφάλισε ειδική άδεια από τους διοργανωτές.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ATP, ώστε να εξηγείται και η εξαίρεση που έγινε για το Νο1 του κόσμου, ο οποίος παραμένει ανεμβολίαστος και μάλιστα έχει τοποθετηθεί κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς όμως, έκανε σχετική ανάρτηση και έγραψε τα εξής: «Πέρασα υπέροχο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του μπρέικ και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια εξαίρεσης. Πάμε 2022!».

Σημειώνεται ότι ο Σέρβος τενίστας είναι ο πολυνίκης του Australian Open και αν κατακτήσει το φετινό, θα ξεπεράσει τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, στη λίστα με τα περισσότερα Γκραν Σλαμ στην ιστορία του αθλήματος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
26.6 ° C
27.6 °
24.2 °
47 %
1.3kmh
0 %
Tue
34 °
Wed
33 °
Thu
29 °
Fri
30 °
Sat
32 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr