27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟMontoya – ”H άμυνα του Perez θα ήταν ανεπίτρεπτη 20 χρόνια πριν”

Montoya – ”H άμυνα του Perez θα ήταν ανεπίτρεπτη 20 χρόνια πριν”

Ο Κολομβιανός δήλωσε ότι ο τρόπος που αμύνθηκε ο Perez δε θα γινόταν εύκολα ανεκτός 20 χρόνια πρίν

Ο Juan Pablo Montoya αγωνίστηκε στην Formula 1 την περίοδο 2001-2006 με ομάδες όπως η Williams-BMW και η Mclaren-Mercedes και έδωσε αρκετά σκληρές μάχες με τον Μichael Schumacher και Kimi Raikkonen.

Ο Κολομβιανός ανέφερε το περιστατικό με την αμυντική οδήγηση του Perez όπου κατ’όπιν εντολής της ομάδας της RedBull, καθυστέρησε τον Βρετανό λέγοντας ότι αυτή η κίνηση στα χρόνια που αγωνιζόταν θα ήταν ανεπίτρεπτη.

΄΄”Είναι αστείο το πως το βλέπουν οι θεατές αυτό το περιστατικό, είπε ο Montoya στο Motorsport TV. ”Πιστεύω ότι είναι καλό που ο Checo ενεπλάκη και βοήθησε τον Μαξ. Και νομίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά για τον Max και την ομάδα. Πριν από είκοσι χρόνια, αν ο δεύτερος οδηγός το έκανε αυτό, θα ήταν ανεπίτρεπτο. Και θυμάμαι όταν ο Rubens Barrichello βοήθούσε ποτέ τον Michael Schumacher όλοι έλεγαν «Θεέ μου, γιατί βοηθάς τον Μichael; Έδωσες τη νίκη ή έδωσες τη θέση» Και ήταν ένα μεγάλο δράμα εκείνη την εποχή, ενώ σήμερα λένε «α, τον βοήθησε, μπήκε μπροστά του και τον καθυστέρησε και ήταν καλό που το έκανε». Αυτές είναι οι σημερινές απόψεις”.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο πιστεύει ότι έχει γίνει αυτή η μεταστροφή στις απόψεις ο Κολομβιανός απάντησε.

”Πραγματικά δε ξέρω, είναι πραγματικά τρελό. Ειλικρινά αν υποστηρίζεις τον Μax λες ότι καλά έκανε ο Perez και εμπόδισε τον Hamilton, ενώ αν είσαι οπαδός του Βρετανού είσαι ουδέτερος και απλά απορείς γιατί το έκανε.”

”Η RedBull ρίσκαρε πραγματικά πολύ για να πάρει τον τίτλο, και στο τέλος τα κατάφεραν. Η τύχη ήταν με το μέρος της. Όσον αφορά το συμβα΄ν με τον Perez o Ηamilton ήταν σε δύσκολη θέση γιατί εάν έχανε την υπομονή του μπορεί να έπεφτε πάνω στον Μεξικανό και να εγκατέλειπε. Και η FIA θεωρε΄΄ι πλέον αυτό το συμβάν αγωνιστικό. Οπότε και η RedBull το εκμεταλλέυτηκε στο έπακρο.”

ΠΗΓΗ: f1racingnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr