24.9 C
Athens
Thursday, October 10, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης - Είναι ένας...

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης χάνει τον έλεγχο της κατάστασης – Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός

«Επίθεση» εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «νέες ύβρεις» από πλευράς Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική ανθρώπινες απώλειες».

«Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Την ημέρα που η χώρα μας ξεπέρασε τις 19.000 ανθρώπινες απώλειες και η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις καταγγελίες για την προτεραιοποίηση των εισαγωγών στις ΜΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κατέφυγε στην γνωστή του τακτική. Μετά το χθεσινό του παραλήρημα που εξέθεσε διεθνώς την χώρα, σήμερα επανήλθε με νέες ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  

Όσο περισσότερο χάνει τον έλεγχο της κατάστασης τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Η τοξικότητα του αναδεικνύει τον πανικό του. 

Είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός.»

ΠΗΓΗ: insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
24.9 ° C
26.4 °
23.8 °
70 %
3.1kmh
20 %
Thu
28 °
Fri
29 °
Sat
30 °
Sun
27 °
Mon
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr