28 C
Athens
Thursday, July 4, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίναι επίσημο! Αυτό είναι το καλύτερο δωρεάν antivirus στα Windows

Είναι επίσημο! Αυτό είναι το καλύτερο δωρεάν antivirus στα Windows

Οι χρήστες των Windows συχνά αναρωτιούνται αν το Microsoft Defender, η δωρεάν λύση προστασίας των Windows είναι αρκετή να τους προστατέψει από τους κινδύνους του διαδικτύου, ιδίως στις περιπτώσεις που πολλά laptops έρχονται με εφαρμογές όπως το McAfee και Kaspersky τα οποία τείνουν να ζητούν συνδρομές μετά από 6 μήνες.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του ανεξάρτητου εργαστηρίου της AV test, η απάντηση είναι ότι το Microsoft Defender αποτελεί μια εξίσου ιδανική λύση με τις επί πληρωμή προτάσεις της αγοράς. Και φυσικά, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Η εταιρεία ανακάλυψε ότι το εν λόγω antivirus κατάφερε να μπλοκάρει το 100% των 0-day malware attacks του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων επιβλαβών websites και emails, ενώ ανίχνευσε κατά 100% το malware των τελευταίων 4 εβδομάδων, επισημαίνει η εταιρεία.  Το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως ανακάλυψαν ότι επηρεάζει σημαντικά λιγότερο το φόρτωμα των web pages σε σχέση με άλλα antivirus. Παράλληλα, σε σύγκριση με άλλα antivirus το Microsoft Defender συνεχίζει να είναι σημαντικά πιο γρήγορο.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
scattered clouds
28 ° C
29 °
26.7 °
54 %
1.5kmh
40 %
Thu
30 °
Fri
30 °
Sat
31 °
Sun
32 °
Mon
36 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr