27 C
Athens
Wednesday, October 9, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣκρέκας: Οι καταναλωτές θα δουν την κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος τους...

Σκρέκας: Οι καταναλωτές θα δουν την κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος τους επόμενους μήνες

Τους επόμενους μήνες οι καταναλωτές θα αρχίσουν να βλέπουν στους λογαριασμούς ρεύματος την κρατική επιδότηση, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Σκρέκας.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η ενεργειακή κρίση εντάθηκε μέσα στον Οκτώβριο κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της πολιτείας. Η κυβέρνηση βρέθηκε στο πλευρό των πολιτών αυξάνοντας την επιδότηση στα 39 ευρώ για τις πρώτες κιλοβατώρες.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι η επιδότηση ανά κιλοβατώρα φτάνει τα 13 λεπτά, την ώρα που αξία της κιλοβατώρας που πλήρωναν τα νοικοκυριά ήταν 11 λεπτά.

«Η επιδότηση που δίνουμε τώρα ανά κιλοβατώρα ξεπερνά τη συνολική αξία την συνολική αξία του ρεύματος που πλήρωνε ένα νοικοκυριό πριν την ενεργειακή αύξηση», ήταν τα λόγια του.

Επιδότηση για όλους
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκαθάρισε ότι η επιδότηση αφορά όλους τους πολίτες ανεξαρτησία από τον πάροχο που έχουν επιλέξει. Παράλληλα έστειλε μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιολογεί τα δεδομένα και όπου χρειαστεί θα βοηθήσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
27 ° C
28.9 °
25.7 °
46 %
4.6kmh
20 %
Wed
27 °
Thu
28 °
Fri
28 °
Sat
29 °
Sun
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr