27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πλήρης λίστα των 151 fake apps που πρέπει να αφαιρέσεις από...

Η πλήρης λίστα των 151 fake apps που πρέπει να αφαιρέσεις από το smartphone σου

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Avast σε πρόσφατη έκθεσή της, αναφέρεται σε μια επιβλαβής εκστρατεία που τρέχει τους τελευταίους μήνες, αποκαλείται UltraSMS και πρόκειται στην ουσία για fake apps που διαμοιράζονται μέσω SMS σε ανυποψίαστους χρήστες.

Οι εφαρμογές που ανακαλύφθηκαν είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες στη δομή τους, πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια βασική δομή της εφαρμογής επαναχρησιμοποιείται πολλές φορές. Αυτά τα αντίγραφα μεταμφιέζονται ως γνήσιες εφαρμογές μέσω καλά κατασκευασμένων app profiles στο Play Store.

Τα προφίλ διαθέτουν φωτογραφίες και δελεαστικές περιγραφές εφαρμογών μαζί με συχνά υψηλούς μέσους όρους αξιολογήσεων. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική εξέταση, έχουν γενικόλογες δηλώσεις πολιτικής απορρήτου και διαθέτουν βασικά προφίλ προγραμματιστών, συμπεριλαμβανομένων γενικών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τείνουν επίσης να έχουν πολυάριθμες αρνητικές κριτικές από χρήστες που αναγνώρισαν σωστά τις εφαρμογές ως απάτες ή έχουν πέσει στην παγίδα της απάτης”, εξηγεί η ομάδα της Avast.

Η πλήρης λίστα βρίσκεται εδώ

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr