26.4 C
Athens
Tuesday, October 8, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕντολή Πούτιν σε Gazprom να ανοίξει την κάνουλα αερίου προς την Ευρώπη

Εντολή Πούτιν σε Gazprom να ανοίξει την κάνουλα αερίου προς την Ευρώπη

Διέταξε τον ρωσικό κολοσσό να επικεντρωθεί στο γέμισμα των υπόγειων δεξαμενών αποθήκευσης στη Γερμανία και την Αυστρία

Εντολή στη Gazprom να αρχίσει να γεμίζει τις ευρωπαϊκές δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου από τις 8 Νοεμβρίου, οδηγώντας χαμηλότερα τις τιμές, έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η κίνηση θα «δημιουργήσει μια πιο ευνοϊκή κατάσταση για την ευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά» δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση την Τετάρτη.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, διέταξε τον ρωσικό κολοσσό να επικεντρωθεί στο γέμισμα των υπόγειων δεξαμενών αποθήκευσης στη Γερμανία και την Αυστρία από τις 8 Νοεμβρίου, μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή στη Ρωσία. Ο CEO της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, ανέφερε ότι η εγχώρια επιχείρηση αναπλήρωσης των αποθεμάτων θα ολοκληρωθεί μία εβδομάδα αργότερα από την 1 Νοεμβρίου που προβλεπόταν αρχικά. Η Gazprom έχει ως τώρα μεταφέρει πολύ μικρές ποσότητες φυσικού αερίου στις δεξαμενές αποθήκευσης στην Ευρώπη, σημείωσε.

Oι δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης, είναι αυτή τη στιγμή γεμάτες κατά 71%, σύμφωνα με στοιχεία από την Gas Infrastructure Europe.

ΠΗΓΗ: imerisia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
clear sky
26.4 ° C
27 °
25.6 °
38 %
3.1kmh
0 %
Tue
26 °
Wed
26 °
Thu
27 °
Fri
27 °
Sat
29 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr