24.6 C
Athens
Monday, October 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΘέμα χρόνου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου - Στελέχη αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να...

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπανδρέου – Στελέχη αναλαμβάνουν πρωτοβουλία να τον καλέσουν!

Πιθανότατα αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη η δημοσιοποίηση της απόφασής του.

Θέμα χρόνου φέρεται να είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, μάλιστα στελέχη με πολιτικό και κοινωνικό πρόσημο ετοιμάζονται να αναλάβουν πρωτοβουλία και να απευθύνουν έκκληση στον πρώην πρωθυπουργό, προκειμένου να ανακοινώσει υποψηφιότητα. Άλλωστε,τυχόν μη υποβολή υποψηφιότητάς του μετά τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν, θα σηματοδοτεί ήττα του πρώην πρωθυπουργού, όπως επισημαίνουν οι πολιτικοί του φίλοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ερευνά και τις διεθνείς υποχρεώσεις που έχει ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή να είναι οι ανακοινώσεις να γίνουν μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το ενδεχόμενο θετικής απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου ενισχύεται και από την δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου,που προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι δεν θα είναι είναι υποψήφιος σε μια τέτοια εξέλιξη.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος προέβαλε το αίτημα της ανανέωσης, που αποτελεί το βασικό προεκλογικό του σλόγκαν.

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr – Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
24.6 ° C
25.4 °
23.2 °
54 %
3.6kmh
20 %
Mon
24 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
29 °
Fri
29 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr