23.4 C
Athens
Sunday, October 6, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Ο κος Πρεβενάς Αλέξης υπέβαλε σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λαυρίου με επιστολή του προς το Δήμαρχο.

«Αγαπητέ Δήμαρχε,

Δημήτρη Λουκά

Με αίσθημα υψηλής αυτοδιοικητικής ευθύνης και ως δείγμα σεβασμού τόσο προς το θεσμό, όσο και προς όλους τους συνδημότες μου, υποβάλλω την παραίτησή μου.

Είναι γνωστό ότι έχω υποπέσει σε ένα σοβαρό λάθος, το οποίο αναγνωρίζω και για το οποίο δεσμεύομαι προς όλους, κυρίως προς τον εαυτό μου, ότι θα το διορθώσω. Είναι όμως τώρα η στιγμή, αναγνωρίζοντας ότι οι αιρετοί πρέπει να υποδεικνύουν υποδειγματική συμπεριφορά, να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου, παραμένοντας ενεργός, δραστήριος και χρήσιμος ως πολίτης που αγαπά τον Δήμο Λαυρεωτικής κι στηρίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπολίτες μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς του Τοπικού Συμβουλίου Λαυρίου για τη συνεργασία τους.

Θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά για τη στήριξή σου κατά τη διάρκεια της Προεδρίας μου.

Παραμένω πάντα δίπλα στην παράταξή μας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ξανακερδίσω στο μέλλον την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και να τους εκπροσωπήσω επάξια και υποδειγματικά.»

Λαύριο 8-10-2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής δήλωσε σχετικά:

«Αγαπητέ Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου Λαυρίου,

Αλέξη Πρεβενά,

Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να κάνω δεκτή την παραίτησή σου, γιατί πράγματι οι αιρετοί πρέπει να επιδεικνύουν υποδειγματική συμπεριφορά.

Σε γνωρίζω χρόνια, γνωρίζω τον αγώνα σου και τις αξίες σου.

Ως δάσκαλος κατανοώ τα λάθη, ακόμη και τα πιο σοβαρά. Όπως επίσης σέβομαι και εκτιμώ αυτόν που τα αναγνωρίζει και αγωνίζεται για να τα διορθώσει και να προχωρήσει μπροστά. Ως εκ τούτου η παράταξή μας είναι ανοικτή να προσφέρεις από τη θέση του ενεργού και του δραστήριου πολίτη.

Σ΄ ευχαριστώ για την έως σήμερα καλή μας συνεργασία.»

ΠΗΓΗ: Δήμος Λαυρεωτικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Εγκαινιάζουμε τη νέα Βιβλιοθήκη του δήμου μας!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Πλατεία των Καλυβίων εγκαινιάζουμε την νέα Βιβλιοθήκη του Δήμου μας! Ένα ακόμη κτίριο της πλατείας που αποκτά και πάλι ζωή,...
Athens
few clouds
23.4 ° C
24.2 °
22 °
65 %
1.8kmh
20 %
Sun
23 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
Thu
28 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr