24.7 C
Athens
Wednesday, October 2, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓιατί υπάρχουν ειδικά ελαστικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Γιατί υπάρχουν ειδικά ελαστικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Οι εταιρίες ελαστικών έχουν δημιουργήσει ειδικά ελαστικά, αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στο ακόλουθο video, ο Jonathan Benson του Tyre Reviews μας εξηγεί τις διαφορές που έχει ένα κανονικό ελαστικό και ένα ελαστικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Στο video τα ελαστικά συγκρίνονται σε διάφορες δοκιμές, όπως στον φρενάρισμα, στον θόρυβο, αλλά και στο κατά πόσο επηρεάζουν την αυτονομία και τον χειρισμό. Ο Benson αναφέρει πως τα ελαστικά ειδικά για ηλεκτρικά, βελτιώνουν αισθητά τον χειρισμό του αυτοκινήτου, όπως και το φρενάρισμα, αλλά δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές στη πρόσφυση και στα επίπεδα άνεσης.

Λόγω της επένδυσης αφρού που διαθέτουν τα ελαστικά για ηλεκτρικά μοντέλα και του διαφορετικού σχεδιασμού στο πέλμα τους, ο θόρυβος των ελαστικών μειώθηκε σημαντικά, με τα συγκεκριμένα ελαστικά, όπως είναι αναμενόμενο, να προσφέρουν περίπου 9% καλύτερη αυτονομία.

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
clear sky
24.7 ° C
25.8 °
23.8 °
36 %
2.2kmh
0 %
Wed
25 °
Thu
25 °
Fri
28 °
Sat
28 °
Sun
27 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr