27.3 C
Athens
Sunday, July 7, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΔήμος Βάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΞεκινούν οι φετινές δραστηριότητες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης!

Ξεκινούν οι φετινές δραστηριότητες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης!

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν στα προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,

Το Κ.Δ.Α.Π. είναι πρόγραμμα  που υλοποιείται στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, συγχρηματοδοτείται από την Ελληνική  Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και απευθύνεται σε παιδιά Nηπιαγωγείου και Δημοτικού ηλικίας 5-12 ετών.

Λειτουργεί κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου απογευματινές ώρες με επίβλεψη μελέτης και δραστηριότητες σχετικές με την τέχνη και τον αθλητισμό όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, σκάκι, κινηματογράφο, πιάνο, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, κίνηση & ρυθμό, θέατρο.  Τον Ιούλιο οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται πρωινές ώρες.

Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές  και χορευτικές παραστάσεις, καθώς και επισκέψεις σε μουσεία και χώρους δράσης, αθλητισμού κ.ά., οι οποίες διοργανώνονται από τους δασκάλους του Κ.Δ.Α.Π.

Τα μαθήματα υλοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας (Βουλιαγμένης & Προόδου)  και  ξεκινούν με την έναρξη της σχολικής  περιόδου.

Για τους γονείς που δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α και δεν είναι φορείς voucher υπάρχει μια μικρή συνδρομή ως ακολούθως:

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ
1ο Παιδί 2ο Παιδί 3ο Παιδί Πολύτεκνοι Άποροι
Σύνολο

ομαδικών

δραστηριοτήτων

15,00€ 10,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
Πιάνο

(ατομικό)*

20,00€ 15,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
Σύνολο

ομαδικών

δραστηριοτήτων

+ μουσικό όργανο

(ατομικό)

35,00€ 25,00€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Προϊστάμενος: Βασιλακόπουλος Παντελής : 213 2019911/pvasilakopoulos@vvv.gov.gr

Γραφείο Κ.Δ.Α.Π.:  Μοστράτος Κωνσταντίνος : 213 2019917 (12:00-13:30)

                            Κόμη Ασπασία:  210 8955228  (13:30-18:30)                                  

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών στο Κ.Δ.Α.Π.

  1. Αίτηση
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  3. Βεβαίωση γιατρού για την ικανότητα του παιδιού να παρακολουθήσει τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ.
  • Σε περίπτωση πολυτεκνίας απαιτείται το Πιστοποιητικό Ομοσπονδίας Πολυτέκνων και σε περίπτωση απορίας η βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο απόρων.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα δρασηριοτήτων των ΚΔΑΠ εδώ:

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (vvv.gov.gr)

ΠΗΓΗ: Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σαρωνικού – Έχουμε διαχειριστεί περισσότερους από 50.000 τόνους κλαδιών!

Οι εργασίες για τη διαχείριση των κλαδεμάτων, πέρα από το κομμάτι της αποκομιδής, που τα συνεργεία μας συνεχίζουν με αμείωτη προσπάθεια, περιλαμβάνουν και το...
Athens
clear sky
27.3 ° C
27.8 °
24.5 °
47 %
2.2kmh
0 %
Sun
32 °
Mon
35 °
Tue
36 °
Wed
36 °
Thu
30 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr