24.1 C
Athens
Saturday, October 5, 2024

Επιλεγμένες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, καθώς και όλα νέα των δήμων που βρέχονται από τον Σαρωνικό κόλπο

ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟCorinna Schumacher – Ο Michael είναι διαφορετικός αλλά είναι εδώ

Corinna Schumacher – Ο Michael είναι διαφορετικός αλλά είναι εδώ

Η Corinna Schumacher έσπασε την σιωπή της μετά από οκτώ χρόνια για την υγεία του Michael Schumacher, λέγοντας ότι είναι “διαφορετικός, αλλά είναι εδώ”.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι όταν έπεσε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013.

Τοποθετήθηκε σε ιατρικό κώμα, περνώντας μήνες στο νοσοκομείο πριν μεταφερθεί στο σπίτι για να συνεχίσει την αποκατάσταση του.

Λίγα είναι γνωστά για την υγεία του Schumacher με την οικογένεια να λέει από την αρχή ότι ήταν ιδιωτικό θέμα, αν και η Corina έχει πλέον σπάσει τη σιωπή της.

Δίνοντας μια συνέντευξη στο ντοκιμαντέρ “Schumacher” που θα κυκλοφορήσει σύντομα, είπε: “Ο Michael είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά είναι εδώ, και αυτό μας δίνει δύναμη.”

“Είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε θεραπεία.”

“Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον Michael καλύτερο και να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετος. Και για να τον κάνουμε απλά να νιώσει την οικογένεια μας, τον δεσμό μας.”

“Και ό, τι και να γίνει, θα κάνω ό, τι μπορώ. Όλοι θα το κάνουμε.”

“Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια, όπως του άρεσε και εξακολουθεί να αρέσει στον Michael. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας.”

Ο Schumacher αγωνίστηκε στη Formula 1 για 18 σεζόν και ο μόνος του τραυματισμός ήταν ένα σπασμένο πόδι από μια συντριβή στο Βρετανικό Grand Prix του 1999.

Η Corinna λέει ότι ήταν σίγουρη ότι είχε μερικούς φύλακες αγγέλους που τον πρόσεχαν.

“Δεν ξέρω αν είναι απλώς ένα είδος προστατευτικού τοίχου που το στήνεις μόνος σου ή είναι επειδή είσαι κατά κάποιο τρόπο αφελής, αλλά, απλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να συμβεί στον Michael.”

Και μετά έγινε, η τραγωδία συνέβη με τον Γερμανό ενώ έκανε διακοπές με την οικογένεια του.

“Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό γι’ αυτό που συνέβη”, συνέχισε. “Ήταν πραγματικά κακή τύχη, όλη η κακή τύχη που μπορεί να έχει ο καθένας στη ζωή του.”

“Είναι πάντα τρομερό όταν λες: Γιατί συμβαίνει αυτό στον Michael ή σε εμάς; Γιατί συμβαίνει σε άλλους ανθρώπους;”

“Φυσικά, μου λείπει ο Michael κάθε μέρα. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ που μου λείπει. Τα παιδιά, η οικογένεια, ο πατέρας του, όλοι γύρω του. Θέλω να πω, σε όλους λείπει ο Michael.”

Αλλά ενώ η Corina, που παντρεύτηκε τον Schumacher το 1995, αποκάλυψε μερικές μικρές λεπτομέρειες για τη ζωή του Michael, επιμένει ότι η οικογένεια θα συνεχίσει να προστατεύει την ιδιωτικότητα του 52χρονου.

“Το ιδιωτικό είναι ιδιωτικό, όπως έλεγε πάντα”, είπε. “Είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική του ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.”

“Ο Michael πάντα μας προστάτευε και τώρα προστατεύουμε τον Michael.”

ΠΗΓΗ: f1fan.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AI μπορεί να εξοικονομήσει έως και 23 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα στο Δημόσιο Τομέα

Μία νέα έρευνα της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τη γραφειοκρατία του Δημόσιου Τομέα. Με το μεγαλύτερο...
Athens
overcast clouds
24.1 ° C
24.5 °
23.6 °
76 %
0.9kmh
100 %
Sat
26 °
Sun
27 °
Mon
26 °
Tue
27 °
Wed
26 °
-- Διαφήμιση --

Σχεδιασμός μοντέρνων και
δυναμικών ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε, διορθώνουμε λάθη, προβλήματα και δυσλειτουργίες ή δημιουργούμε νέες, μοντέρνες, άριστες και δυναμικές ιστοσελίδες για την επιχείρησή σας.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία πληροφορικής, συνδυαζόμενα με την πολυετή γνώση και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Προσφορά γνωριμίας για προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα από 180€ + Φ.Π.Α.

Website: pcmax.gr
Email: info@pcmax.gr